cluc24

vineri, 5 mai 2017

Cum te imbraci ca sa pari mai slaba: 5 sfaturi si sugestii!



Una dintre cele mai mari frustrari ale unei femei inainte de debutul sezonului estival este reprezentata de problema kilogramelor in plus raportate la statura de mignona pentru care foarte multe dintre doamne si-au format un complex.
Tinand cont de faptul ca societatea actuala promoveaza ideea de look ideal, e de la sine inteles de ce pentru reprezenantele sexului feminin care nu au avut norocul sa aiba dimensiunile siluetei perfecte este atat de greu sa se accepte asa cum sunt.
Totusi, e putin probabil sa ajungi vreodata la imaginea de invidiat reprezentata de revistele glossy. De aceea, designerii au propus o serie de trucuri menite sa te ajute sa capeti mai multa incredere in tine si sa uiti de problema celor cateva kilograme pe care le-ai acumulat.
5 trucuri utile care te vor ajuta sa pari mai slaba!
Draga cititoare, concentreaza-ti toata atentia pe cele 5 sfaturi pe care sa le pui in practica imediat ce se incalzeste afara. Mascheaza kilogramele in plus ajutandu-te de trucurile de mai jos:
·         Poarta tocuri. Acestea vor adauga cativa centimetri in plus inaltimii tale si te vor ajuta sa pari mai skinny. Totusi, este foarte important sa alegi incaltamintea in aceeasi nuanta cu tinuta pentru a da senzatia de continuitate si, implicit, de picioare mai lungi. De exemplu, daca alegi sa porti o salopeta neagra, opteaza pentru pantofi in aceeasi nuanta pentru a crea imaginea unei siluete armonioase. Alege dintre modelele de salopete dama din colectia  Atmosphere Fashion daca iti doresti piese vestimentare care sa iti avantajeze forma corpului.



·         Alege rochii inchise la culoare. Este bine cunoscut faptul ca negrul subtiaza, facandu-te sa pari mai slaba decat esti de fapt. Totusi, alege intotdeauna sa atasezi o pata de culoare outfit-urilor tale inchise la culoare. Poarta bijuterii colorate ori alege un clutch intr-o culoare contrastanta.

·         Poarta haine cu masura potrivita. Una dintre cele mai frecvente greseli pe care fetele plinute le fac este sa isi aleaga item-uri in masuri mult mai mari decat ar trebui considerand ca in acest fel vor masca anumite parti ale corpului. Indicat este sa mizezi pe acele haine care nu iti sunt nici prea mari, dar nici prea mici, caci doar asa se vor aseza natural pe forma corpului tau.

·         Evita centurile late. Daca iti vei atasa la nesfarsit curele si centuri in talie nu vei face decat sa atragi privirea asupra acelei zone ale corpului. Practic, iti vei adauga, fara sa vrei, cateva kilograme in plus, mai ales daca tu consideri ca acea parte a siluetei tale este cu probleme. Totusi, daca tu consideri ca ai o talie definita si iti doresti ca acest lucru sa iasa in evidenta, poti sa atasezi o centura in talie care sa marcheze acest atuu de care te bucuri.

·         Bronzeaza-te. Este dovedit faptul ca bronzul te poate face sa pari mai slaba decat esti. Astfel, pentru ca tot vine vara, profita de posibilitatea de a face plaja la mare sau piscina pentru a obtine aspectul de ten masliniu, extrem de atragator indiferent de vremea de afara.


Asadar, iata solutia pentru a scapa rapid de complexul kilogramelor in plus. Tine cont de cele 5 sfaturi si sugestii gandite special pentru fetele ca tine si alterneaza totul cu exercitii fizice si o dieta echilibrata. Cu siguranta, te vei simti mult mai bine atat fizic, cat si psihic. 

2 comentarii:

  1. Foarte interesant articolul. merita citit .pentru pers ca mine un pic pufoase este foarte util.

    RăspundețiȘtergere