cluc24

miercuri, 1 iunie 2016

Partenerul de călătorie


Se apropie perioada concediilor. Toată lumea visează la vacanțe exotice. Unii pleacă peste hotare, alţii călătoresc prin ţară, dar toţi au un numitor comun: relaxarea şi buna dispoziţie.
Primul pas este stabilirea destinaţiei şi achiziţionarea sejurului. Apoi urmează pregătirile. Dacă timpul este limitat, bagajele sunt făcute în grabă, ca urmare a unei liste realizate în scurtele perioade de răgaz!
Dar cel mai important este pregătirea mijlocului de transport. Ideal este să scapi de grija condusului dar uneori, maşina este utilă pentru diverse deplasări, vizite...
Deci maşina, fără să vrem, este partenerul şi prietenul nostru de călătorie. Trebuie să avem grijă de maşină, să fie în bună stare de funcţionare, să nu ne trezim, pierduţi prin spaţiu, enervaţi de timpul care se scurge fără milă, stresant, în loc să fie relaxant.
Maşina este bine să fie verificată de specialişti, pentru a evita orice problemă ulterioară. Ce ne facem dacă descoperim că trebuie să înlocuim o piesă, iar timpul este limitat? Piesa nouă durează mult prea mult, ca să o avem?
Putem folosi o piesă de la dezmembrări! Pur şi simplu, apelăm la Dezmembraripenet . Oare nu vom fi păcăliţi la preţ?
Nu. Site-ul este efectiv o bursă online pentru piese auto. Pe acel site, clientul, ca utilizator postează o cerere pentru piesa respectivă, pe care o doreşte, iar această cerere de ofertă este trimisă către toate parcurile auto, din sistem, care dezmembrează piese pentru marca respectivă. Tot în cadrul sitului, parcurile de dezmembrări postează propriile anunţuri cu piese şi / sau cu maşinile pentru dezmembrări. Clientul vede ofertele şi-şi alege oferta cea mai bună.
Problema se rezolvă rapid, fără multe căutări şi stresul dispare.
Se găsesc piese de tot felul, putându-se căuta specific maşinii, ca de exemplu piese Opel Corsa  şi toate piesele apar repede şi sunt gata să vină în ajutorul clientului.
Mai jos este prezentat modul de interacţiune cu situl:

Dacă este atât de simplu, de ce să ne complicăm? Şi aşa viaţa este ciudată uneori....
În concluzie, călătorului îi sade bine cu drumul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu