cluc24

luni, 3 iunie 2019

Noi, cei de azi


De la un timp am observat că oamenii tind să devină tot mai răi. Acel suflet de copil, când crește, se întunecă și răspândește acele emoții negative care tind să readucă omul la nivelul de comportament al maimuțelor.
Omul nu vede mai departe de ceea ce trăiește și de propriul său confort. În trecut exista o armonie între oameni care gândeau cu inima și cu sufletul fiind mereu pregătiți să-i ajute pe cei din jur. În prezent, mai ales în viața profesională, unii tind să calce totul în picioare pentru a o duce mai bine.
Odată a fost Dragoste, acum apare Ura. A fost și Bucurie pentru binele celorlalți, acum este Invidia pentru reușita altuia. Am trăit Fericirea micilor realizări din viață iar tindem să Suferim de lipsa unor bunuri materiale pe care alții le au și le vrem și noi.
De multe ori trecutul este un cuvânt, nu o experiență pentru viața de mâine pentru că trăim cu dorința de a obține totul, cu orice preț.
În prezent găsim cu greu persoane care să ne ajute din suflet fără a dori revanșa într-un viitor cât mai apropiat. Trecând dincolo de om, spre companii, acestea nu se gândesc la angajații lor, ci la propriul profit. Un angajat fericit și liniștit este preocupat de propria-i muncă și implicit de companie pentru a cărei prosperitate își va folosi forța fizică sau forța minții.
Uităm că luptând pentru propriul progres, uneori mai mult decât trebuie, ajungem să ne îmbolnăvim și încet dar sigur, Ambiția va pleca iar Durerea își va lua locul în sufletul nostru.
Uneori când observăm că cineva se implică în evenimente caritabile suntem impresionați deși acest lucru ar trebui să fie o normalitate.
Un exemplu pozitiv de companie care ajută pe cei cu probleme medicale este HARTMANN. Acest producător german de produse de asistență medicală și de igienă, oferă Asociației ”Inima Copiilor” consumabile care sunt necesare pentru desfășurării în condiții optime a serviciilor medicale pentru copiii aflați în programele dezvoltate de aceasta.
”Inima Copiilor” este o organizație neguvernamentală care a construit Centrul de excelență în cardiochirurgie din cadrul spitalului Marie Curie și care ajută anual sute de copii din România să trăiască și să se dezvolte sănătos.
Compania HARTMANN sprijină Asociația ”Inima Copiilor” cu produse care sunt dedicate atât îngrijirii bebelușilor internați cât și desfășurării activității medicale în cadrul secției de terapie intensivă și în blocul operator Cardiochirurgie din cadrul spitalului Marie Curie.
HARTMANN a aniversat în 2018, 200 de ani de istorie internațională și cu această ocazie, filiala din România a producătorului german a inițiat proiectul denumit ”Fapte Mici” prin care se extinde astfel programul de susținere a grupurilor și comunităților vulnerabile.
Pentru a demonstra că nu suntem buni doar din interes, cei care doresc să spijine proeiectul se pot înscrie în Comandamentul pentru Fapte Mici și pot afla detalii prin accesarea unui link. Pentru cei dornici să demonstreze că Bunătatea a rămas la rang de Omenie, clic aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu