cluc24

miercuri, 5 iunie 2019

Fapte mici dar importante!


Oamenii în general își orientează viața în funcție de propriile aspirații. Unii sunt fericiți cu mai puțin, alții cu mai multe așteptări de la viață. Așa cum își așterni, așa dormi... adică trăiești.
Grăbindu-ne prin viață din cauza timpului care trece nemilos, uneori uitțm cu adevărat pe ce trăim. Viața noastră trebuie să fie o desfătare atât pentru noi cât și pentru cei cu care interacționăm în decursul existenței noastre.
Când suntem mici, ne dorim să creștem să aven realizări și fapte mari. Când suntem adulți, ne dăm seama că de fapt nimic nu este așa cum ne-am dorit, ne-am închipuit și ne lăsăm pradă deziluziei.
În general, tot ceea ce facem în deciursul existenței noastre este în scopul unei vieți mai bune, utând uneori să lăsăm inima să zburde, sufletul să fie liber și să dăm frâu binelui comun.
De ce vrem să avem noi, mereu, tot ceea ce ne dorim? Avem dorințe dar nu ne complacem în fericire. Avem idei dar nu le punem în practică pentru că fie nu avem curaj, ori suntem siguri că alții ne vor „bârfi” indiferent ce am face, din invidie. Uneori faptele mici duc spre lucruri mărețe.
Companiile care susțin economia unei țări sunt și ele influențate de oameni. Chiar dacă aceste organizații susțin ideea că dezvoltă o comunitate, o societate, pentru ele, profitul este barometrul care le ghidează. Unele companii scapă ușor de oameni fie prin modul de comportament civic, fie prin salariile mici pe care le oferă. În unele companii sunt apreciați „papagalii” și „ciripitorii” care aduc informațiile prețioase despre colegi la urechile superiorilor, fiind răsplătiți în mod constant de acestia. Dacă o asemenea companie ar fi părăsită de cei care produc și aduc plus valoare produsului lăsând doar acei „papagali”, cum s-ar descurca organizația? Ar fi doar un cor de ciori care cârâie fără rost. Uneori un pas mic, duce la fapte mari.
Cum ar fi să existe un comandament al faptelor mici care să ducă la realizări mărețe?
Chiar există un asemenea comandament, ce integrează companii și persoane fizice dispuse să ajute pe cei nevoiași, prin fapte mici care în timp, devin  piloni de rezistență ai unei societăți mai bune.

Un exemplu pozitiv de companie care-i ajută pe cei cu probleme medicale este HARTMANN. Acest producător german de produse de asistență medicală și de igienă, oferă Asociației ”Inima Copiilor” consumabile care sunt necesare pentru desfășurării în condiții optime a serviciilor medicale pentru copiii aflați în programele dezvoltate de aceasta.

”Inima Copiilor” este o organizație neguvernamentală care a construit Centrul de excelență în cardiochirurgie din cadrul spitalului Marie Curie și care ajută anual sute de copii din România să trăiască și să se dezvolte sănătos.
Compania HARTMANN sprijină Asociația ”Inima Copiilor” cu produse care sunt dedicate atât îngrijirii bebelușilor internați cât și desfășurării activității medicale în cadrul secției de terapie intensivă și în blocul operator Cardiochirurgie din cadrul spitalului Marie Curie.
Fiecare dintre noi, am fost bebeluși, dar poate nu vom ajunge bătrâni, pensionari sau viața ne va una scurtă în care contează ceea ce facem, cum ne comportăm și atitudinea noastră.
HARTMANN a aniversat în 2018, 200 de ani de istorie internațională și cu această ocazie, filiala din România a producătorului german a inițiat proiectul denumit ”Fapte Mici” prin care se extinde astfel programul de susținere a grupurilor și comunităților vulnerabile.
Pentru a demonstra că pute fi și buni, cei care doresc să spijine proiectul ”Fapte Mici”, se pot înscrie în Comandamentul pentru Fapte Mici și pot afla detalii prin accesarea acestui link

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu