cluc24

marți, 27 august 2024

Film: Hit by Lightning – Lovit de fulger

 

Ricky Miller este atras de artă scrisului și dorește să fie un scriitor care să fie remarcat și publicat Între timp, lucrează ca manager la un restaurant numit Debbie. Pe lângă dorința de a se remarca pe plan profesional, acesta tânjește și către iubire, dragoste. El nu reusește să iasă în evidență, fiind un om obișnuit, care-și petrece serile de week-end cu un prieten din perioada liceului. Doar ei doi au rămas necăsătoriți dintre toți colegii de clasă, iar când și acesta își pregătește viitoarea nuntă, Ricky devine depresiv.

Ricky locuiește singur și are companie două pisici negre. El se înscrie pe un site unde se întâlnesc femei și bărbați pentru a-și face viitoare relații.

Își dă întâlnire cu Danita care-l ... citește mai departe.



joi, 15 august 2024

Banc: Un tata nelamurit

 

 

- Ia zi, fiule, s-a prins învățătoarea că îți fac eu temele?

- Nu, dar a zis că pe zi ce trece sunt tot mai prost.


😛😐😑😔😝😋

vineri, 9 august 2024

Film: Deliver Us from Evil – ..și ne izbăvește de Cel Rău…

 

 

Războiul din Irak, anul 2010. Trupele americane înaintează pe teritoriul inamic. Trei pușcași marini americani traversează o pădure și coboară într-o încăpere subterană, moment în care pierd legătura cu baza și simt o prezență care-i ghidează și văd un mesaj scris pe perete interior al peșterii, în latina arhaică.

Anul 2013, la New York, o mamă pe nume Jane, se află în transă, și-și azvârle băiețelul în cușca leului din grădina zoologică, în timp ce un bărbat cu gluga trasă pe ochi, șterge o fereastră cu niște înscrisuri și simboluri în latina arhaică. La acest caz este chemat sergentul Ralph și partenerul său. Jane este arestată iar Menzoza, un preot modern, ce fumează și se roagă, declară că ar fi posedată.

În aceeași seară, cei doi polițiști intervin la o casă unde familia este speriată de... citește mai departe.




marți, 6 august 2024

Banc: Logica matematica

 

Un elev își sună un prieten:

- Salut, ești bun la matematică ?

- Salut, da, spune ce problemă ai ?

- Păi, dacă am o prăjitură și o tai în 3 bucăți egale, fiecare bucată va avea 0,333%, nu ?

- Corect

- Dar dacă înmulțesc 0.333 cu 3 imi dă 0.999

- Corect

- Ce s-a întâmplat cu 0,001?.

- A rămas pe cuțit.