cluc24

marți, 29 decembrie 2020

Aventuri în regatul SB

 

A fost o dată, de două ori... de mai multe ori, că altfel nu s-ar povesti, o competiție dedicată bloggerilor numită Super Blog.

Aventura începe în luna octombrie și se termină atunci când fiecare participant consideră că este momentul său optim pentru odihnă.

Din luna septembrie încep pregătirile iar precum cavalerul își alege calul nărăvaș, la fel un blogger își stabilește țelurile, își pregătește tastele, inspirația și mai ales psihicul. Calul blogerului este blogul care-i va fi partener în lupta cu mentalitățile și cuvintele.

Dacă alegi un cal alb, un blog pe domeniu, poți să te trezești că-ți pică situl din cauza serverului sau sunt probleme tehnice provocate de cei care le fac mentenanța birocratică - am pățit într-un an, dar am avut norocul ca totul să revină la normal în ultima clipă.

Dacă alegi un cal maro, un blog obișnuit, trebuie să ai o platformă care să ofere facilități, că deh, imaginea blogului (ca și imaginea publică a unui cavaler) contează și se punctează.

Timpul trece și probele apar una după alta, câte trei pe săptămână astfel încât să nu fie plictiseală ci doar un mic stres.

Anul acesta mi-am pregătit căluțul maro cu care am experimentat de mai multe ori magia regatului SB. Pornind la drum, am constat că am pierdut o armă importantă: timpul. Era greu de găsit și astfel m-am decis să devin super-erou și să fac într-o zi, cât alții în șapte! Aveam o singură zi pentru a scrie trei articole care erau la termen pentru săptămâna în curs. Uneori graba strică treaba (timp redus de documentare, inspirație mai puțină) dar alteori te ajută să te depăsești.

Când am pornit în regatul poveștii SB, am fost conștient că-mi voi urma deviza: nu te da bătut și continuă până termini, așa că mi-am asumat toate cele de trebuință.

Am întâlnit miere și sare pe drum, am trecut prin capcane, iar când m-a apucat durerea de cap sau răceala, am apelat la farmacie și la produsele online Plantusin. Când mi-a fost sete, m-am oprit la producătorii locali și am savurat bere de calitate.

Pe drum m-am oprit lângă copiii care se jucau și le-am dat sfaturi despre cadouri, iar părinților le-am spus cum să aibă grijă de viitorul copilașilor.

Când mi-a căzut telefonul printre crengile unui brad artificial, pe când căutam o bijuterie, am pornit decis să-mi cumpăr o husă de protecție.

Călătoria a fost lungă, am trecut peste 25 de provocări, dar până la urmă am ajuns la final, descoperind că sunt alături de alți învingători de cursă lungă.

Deși am călătorit mult, am avut la îndemână produse de igienă și pentru bărbierit Gerovital, uleiuri aromatice pentru micile răni și multe ținute vestimentare pe care le puteam combina în culorile Toamnei.

La finalul competiției nu am reușit să ne întâlnim cu toții pentru că atunci când te lupți cu Balaurul apare Zmeul care încurcă câte ceva pe acolo....

După ce am răpus Balaurul cu 25 de capete, așteptâm următoarea aventură, luptând împotriva Zmeului care va fi învins și toți ne vom (re)vedea cu și mai multă bucurie. Imediat vine Primăvara și vedem ce ne așteaptă.



A fost o dată... de mai multe ori... și va mai fi Spring SB și....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu