cluc24

vineri, 30 ianuarie 2015

Vacanţă de vis

Încet dar sigur, se apropie Sf. Valentin. Până acum, nu am sărbătorit, nu pentru că nu aș fi avut cu cine sau de ce, dar preferam Dragobetele. Apoi m-am gândit, intens... și am decis că este mai bine să sărbătoresc de două ori decât o singură dată! Un scurt concediu în perioada respectivă, este mai mult decât benefic!

Deci , vacanța se apropie, sărbătoarea bate la ușă . Înseamnă că trebuie făcute planuri de concediu!
Mereu este o problemă alegerea destinației, precum și programarea concediului astfel încât să fie în perfectă armonie cu perioada sejurului.

Deși călătoria în străinătate este una la modă, uneori este bine, acasă în țara ta, care este una dintre cele mai frumoase din lume. Sunt multe zone de vizitat și multă istorie de redescoperit.
Delta Dunării este una dintre cele mai pitorești și reprezentative zone ale mirificei Românii. Se pot vizita cele trei brațe ale Dunării, sau se poate alege un concediu, pur si simplu static, la un hotel.

Locația Uzlina este una mai mult decât ideală.
Hotelul Genius Delta Resort 3*   are una dintre cele mai bune amplasamente din Delta Dunării, acesta fiind situat la intersecția brațului Sf. Gheorghe cu canalul Uzlina, din localitatea Uzlina, comuna Murighiol. 


 La acest hotel se ajunge numai pe apă, admirându-se în timpul deplasării , priveliștea, timp de aproximativ 15 minute.





Se pot face excursii cu barca "Descoperă Delta Dunării", timp de trei ore, pe lacurile din jur: Uzlina, Chiril și Isac . Fauna și flora din zonă, specifice, se pot admira în toată splendoarea lor.



Pescuitul este la el acasă, motiv de povești și mai ales de mici invenții pescărești. Se poate pescui chiar de pe pontoanele hotelului. Dacă pescuitul este plictisitor, se poate face baie în piscina exterioară , sau o relaxare cu  badminton ori tenis de masă.


Deci totul pare de bun augur...Trebuie să profităm din plin, de momentele unice, de relaxare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu