cluc24

vineri, 30 ianuarie 2015

Luna îndrăgostiţilor


Iubirea adevărată se manifestă prin fapte, nu doar prin vorbe. Câţi au spus oare, persoanei dragi de lângă ei:
-          Ţi-aş oferi şi Luna de pe cer!

Este frumos dar din păcate nu este realizabil, cel puţin la „propriu”. În basmele copilăriei, mereu prinţul trebuie să o cucerească pe frumoasa prinţesă, trecând peste trei încercări dificile, în care-şi demonstra abilităţile.

În zilele nostre, aceste încercări pot fi reduse la nişte cadouri care să cucerească inima celei iubite. Aceste cadouri se oferă doamnelor de 1 Martie, 8 Martie, Valentines Day... Da, chiar se apropie Valentines’sDay 2015 !
Probabil cei mai mulţi, doresc să ofere ceva drăguţ persoanei iubite, însă nu orice, se potriveşte. Chiar dacă primul impuls al bărbatului este să ofere un „maimuţoi”, acest cadou nu este mereu unul agreat, mai ales că nu este şi ....util!

Însă dacă oferi lampa Lună  , este ca şi cum ai oferi totul. Aceasta, luminează ca şi astrul stelar, trecând prin toate fazele lunii, fiind o reproducere fidelă a acesteia.







Fie că este toamnă,  iarnă, primăvară sau vară, somnul sub clar de lună, fie ea şi artificială, este una benefică. Această lampă , tip aplică, se poate controla printr-o telecomandă. Senzorul aflat în interiorul acestui corp de iluminat, face ca acesta să se aprindă automat, la apusul soarelui, iar prin funcţia calendar, trece prin cele 12 faze ale Lunii.
Lampa care are diametrul de 25 de cm şi o lăţime de 7 cm, realizată din plastic are şi o funcţie de închidere automată.

Deci, categoric,  vom putea recita: „Soarele şi Luna / mi-au ţinut cununa...”.

Cu un asemenea cadou, alături de o bijuterie ( care nu poate lipsi )  şi un ceas de perete ( ca fata să fie punctuală la întâlnire, măcar după primirea acestuia ) , ca să întregim timpul şi spaţiul, iubirea este preţuită la adevărata ei valoare.

Toate acestea cadouri pentru îndrăgostiţi , se găsesc la Mindblower, şi se pot comanda online iar indiferent de vreme, vor ajunge la timp, la sărbătoarea iubirii, şi nu numai...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu