cluc24

luni, 22 noiembrie 2021

Castane fierbinți, castane reci

 

Gogonel se agită pe fotoliu în fața televizorului, în timp ce fetele studiază mai multe oferte și pagini de pe internet prin intermediul laptopului Gogoșarei. Pătrățel zâmbește și-și pocnește degetele.

Maimuțel își privește fratele și spre bucurie vecinei Gogoșar începe să-l ia la rost:

-                     Ce tot faci gălăgie? Nu vezi că studiem oferte de preț pentru cadouri? Vrei să te pun pe tine să cauți? Atâtea Refresh-uri am dat că am și uitat ce căutăm de fapt!

-                     Da - răspunde calm Pătrățel în timp ce-i cade o castană din mână.

-                     Poftim? - se miră Maimuțel și se uită împreună cu prietenii lor, uimiți către Pătrățel.

-                     Da. Eu nu caut pe tot internetul, ci intru pe un site unde am toate ofertele, analizate și studiate.

-                     Și crezi că sunt reale? - întreabă Gogonel.

-                     Categoric, da.

-                     De ce ești așa sigur? - intervine și Gogoșar.

-                     Pentru că nu magazinele, ci oamenii sunt cei care anunță ofertele - răspunde Pătrățel.

-                     Nu înțelegem - spune în consens cu ceilalți, Maimuțel.

-                     Eu mi-am făcut cont pe Castana și am studiat ofertele. Acolo am verificat și Tava de copt Amercook pe care o dorea Gogoșar. - spune Pătrățel.

Sursa foto: Castana . ro


-                     Și eu credeam că vrei castane fierte - oftează Gogonel cu părere de rău.

-                     Eu nu vreau, dar există castane reci și fierbinți - susține atotștiutorul Pătrățel.

-                     Adică? - întreabă din nou, vecinul Gogonel.

-                     Pe Castana.ro ajung doar oferte apreciate de membri, iar voturile acestei comunități ne ajută să ne dăm seama dacă o ofertă e cu adevărat  avantajoasă sau nu.

-                     Pe bune?

-                     Da, iar sistemul este bazat pe grade, de temperatură, nu de alcool Gogonel! În acest mod, utilizatorii decid dacă castanele sunt „fierbinți” sau „reci”.  Ofertele cu voturi pozitive se vor evidenția după temperatură crescută, iar cele neinteresante, care primesc multe voturi negative, se răcesc de tot și dispar automat din listă.

-                     Pare interesant - spune Maimuțel în timp ce Gogoșar caută situl recomandat de Pătrățel. Dar noi căutăm mai multe tipuri de cadouri, nu doar oale și electrocasnice.

-                     Pe site găsești  produse și accesorii multiple: haine pentru fete, electronice pentru Gogonel, jucării pentru nepoței și chiar diferite servicii.

-                     Așa este - confirmă Gogoșar.

-                     Hai să ne facem cont - spune Maimuțel. Câteodată este bun și Pătrățel la cumpărături.

-                  Haha - râde sarcastic Pătrățel. Descoperirea mea face ca Black Friday să fie în permanență, nu doar în noiembrie, pentru că descoperi, evaluezi și chiar poți anunța oferte și promoții.

-                     Adică scoți castanele cu mâna ta - completează Gogonel.

-                     Și nu orice castane, doar pe cele mai avantajoase - completează Pătrățel. Apropo, dacă te abonezi la newsletter-ul Best of 50’, primești ofertele de neratat chiar în inboxul de la mail.

-                     Ia uite - strigă fericită Maimuțel. În perioada 10 noiembrie – 10 decembrie primii 50 utilizatori înscriși pe Castana.ro, care contribuie cu minim 10 oferte apreciate de comunitate (minim 10 voturi pozitive), vor primi automat un voucher în valoare de 50 ron pentru cumpărături efetuate pe platforma eMAG.

-                     Da, eu deja am câștigat - se laudă Pătrățel. Am fost ajutat să cumpăr un telefon mobil, niște oale, mașinuțele pentru nepoțel, o pereche de pantaloni pentru mine, un tricou lui Gogonel și către o rochie pentru fetele noastre dragi.

-                     Adică ne-ai cumpărat deja cadourile - se miră Maimuțel.

-                     Da, am scăpat de o grijă și nu am pierdut timpul cu căutatul pe situri sau în magazine fizice!

-                     Interesant, abia am dat căutare după un produs și m-a dus la modelul dorit - spune Gogoșar.

Sursa foto: Castana . ro


-                     Da, și apar și alte produse, la care care ne-am gândit! O fi ceva legat de telepatie? - întreabă Maimuțel.

-                     Nu, doar ceva util care te ajută să faci alegerea potrivită, conform părerilor oamenilor simpli, nu a celor care vor să vândă.

-                     Da, este un avantaj important, precum și timpul scurt pe care-l petreci în timp ce cauți - spune Maimuțel. Deja am găsit peste cinci produse dorite fără a face refresh!

-                     Ce bine ar fi să existe și în viața un asemenea soft pentru oameni, astfel multe familii s-ar întemeia - ofteză Maimuțel privind spre cei doi prieteni.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu