cluc24

sâmbătă, 31 octombrie 2020

Protecția telefonului cu produse de brand

 

Aventuri și amintiri cu telefonul mobil

În urmă cu câțiva ani, familia noastră s-a întregit cu un cățel pe nume Azorel. Acesta și perușii care veniseră împreună cu soția mea, după căsătoria noastră, făceau adevărate spectacole când erau liberi prin cameră, iar unele dintre ele nu erau chiar plăcute: covorul ros, ușa zgâriată... hm, dar când se atingeau de lucrurile personale, în mod inevitabile deveneau ființe non-grata.

După ce abia reușisem să achiziționez un smartphone mult dorit, din neatenție, l-am lăsat nesupravegheat câteva minute, lângă Azorel și peruși. Eu nu mi-am dat seama la început de gafă ci doar mi s-a părut ciudat că auzeam o voce care tot striga “Alo…alo!” iar Azorel răspundea cu câte un lătrat.

M-am dus repede să-mi recuperez obiectul care era un pic cam sifonat! M-am uitat la telefon, apoi la Azorel ( care se ascunsese sub canapea), după aceea la peruși ( care intraseră repede în cușca lor), precum și la soția mea care apăruse în cadrul ușii și mi-a spus scurt și cuprinzător:

-          Așa îți trebuie dacă îți lași lucrurile peste tot!

Am oftat și am plecat abătut cu telefonul care nu-mi răspundea la comenzi.

Povestea s-a repetat după câteva zile, dar atunci am fost liniștit, pentru că  telefonul  meu fusese protejat. Vechea folie de protecție non-brand, pe care o cumpărasem la un preț mic fusese înlocuită cu o folie de telefon Lemontti, care a protejat telefonul  atât de micile nevoi ale animăluțelor, cât și de alte mici accidente.

Când mă refer la mici accidente, pot spune cu certitudine că husa Ted Baker mi-a salvat telefonul mobil după ce acesta făcuse o baie neconvențională în oala de ciorbă, care se aflase sub raftul unde-mi pusesem mobilul după o scurtă convorbire.

Uneori un lucru, un produs atât de simplu poate rezolva o problemă mare. Totul ține de noi, de ceea ce vrem să facem și cum să ne facem viața mai bună, chiar și cu pași mărunți.

  

Protecția telefonului - o necesitate

Fiecare dintre noi, folosim în majoritatea timpului telefonul mobil atât pentru apeluri vocale, mesaje, navigare pe internet ori folosind pur și simplu diferite aplicații și softuri ale acestuia.  

Telefonul este gadgetul cel mai utilizat de om fiind deja un obiect necesar existenţei și util pentru socializarea cu cei din jurul nostru. Dacă nu avem grijă de telefonul mobil, pierdem oportunitatea comunicării cu cei din jur. Aşa cum avem grijă de propria noastră persoană, similar trebuie să ne preocupăm și de smartphon-ul nostru. Cum noi ne protejăm prin diverse ținute vestimentare de intemperiile vremii, la fel are nevoie şi telefonul mobil de o protecţie împotriva micilor accidente.

Telefonul poate fi protejat eficient printr-o folie și husa de telefon de micile și inevitabilele căzături, de pătrunderile de praf sau apă și/sau de contactul cu diverse produse alimentare.

 

Folii și huse pentru telefoane - 2 elemente de protecție necesare

Pentru a fi în siguranță telefonul mobil iar proprietarul acestui gadget să nu aibă bătăi de cap, trebuie folosite trei elemente de protecție: folie de protecție și husă de telefon.

Mulţi se întreabă pentru ce este utilă folia de telefon?

Chiar denumirea acesteia - folie de protecție - ne oferă informaţia cea mai importantă: protejează telefonul de toate intemperiile și vitregiile naturii la care este supus!

De multe ori telefonul sună în situaţii neprevăzute şi trebuie să răspunzi la apel, chiar dacă ai mâinile murdare. Folia protejează apariţia petelor pe smartphone.

Dacă nu avem folie sau aceasta nu este eficientă, trebuie să desfacem telefonul pentru a curăţa praful care pătrunde nemilos în acesta. Folia specifică acelui model de telefon, fabricat de un brand cunoscut, nu permite apariţia prafului în interiorul telefonului. Folia pentru ecran asigură păstrarea integrității acesteia în cazul unor mici contacte cu diverse obiecte din material periculos la atingerea ecranului din sticlă.

Pentru ce este utilă husa telefonului?

Husa pentru telefon are același rol ca și haina pentru om. Husa permite protejarea mobilului de contactul cu apa, cu praful și face echipă bună, imbatabilă chiar, alături de folia de protecție.

Câteodată, telefonul ia contact cu pământul şi suferă... având folie și husă, căderea şi şocul sunt atenuate.

Iar un factor important, care ţine de imaginea publică a posesorului este aceea de a demonstra celor din jur că este o persoană responsabilă, care ţine la orice obiect, fiind un om răspunzător.

 

Top 5 motive pentru care trebuie alese accesorii de calitate

Produsele de calitate asigură siguranță și-și îndeplinesc cu prisosință rolul, nu sunt doar de decor. Orice produs al unul brand, reprezintă calitate, fiind de fapt cartea de vizită  a acestuia.

O folie de calitate slabă poate permite pătrunderea prafului ori a apei prin diferite zone ale telefonului, degradându-l într-un timp mult prea scurt. Husa de telefon dacă nu este de calitate se distruge în scurt timp iar  posesorul trebuie să reinvestească într-un asemenea accesoriu. Dacă cumperi ceva calitativ, chiar dacă costă mai mult scapi de griji: cumpărături ieftine și dese care pot depăși în timp, costul inițial mai mare al unui produs optim.

Un alt motiv pentru care trebuie alese produse calitative sunt că acelea sunt specifice și oferă mai multe facilități. De exemplu, prefer huse antișoc care sunt mai mult decât recomandate celor care vorbesc mult la telefon și în diferite împrejurări, riscând ca acest obiect să testeze legea gravitațională a căderii. 

De asemeneade brand precum Lemontti, Eiger și Devia oferă folii din sticlă temperată care acoperă în întregime ecranul pe care-l protejează la maxim. Acestea se găsesc în portofoliul de produse BrandGSM

Iar un alt mare avantaj, descoperit de curând este existența noului model de folie privacy, care asigură confidențialitatea displayului când sunt înconjurat de alte persoane.


Husele de brand sunt cu imprimeuri amuzante și comice. Soției mele i-am cumpărat o husă cu emoticon zâmbitor pentru a avea o zi bună, indiferent cine o sună.

Având huse de telefon de calitate, pe lângă evitarea riscului spargerii ecranului, acestea protejează încălzirea excesivă a telefonului în husă, față de cele non-brand care fiind utilizate mult, uneori avem impresia că atingem plita pe care preparăm omleta..

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020, iar imaginile au fost preluate de pe situl BrandGSM.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu