cluc24

vineri, 20 martie 2020

Mici peripeții la birou


Georgică se așează la computer. În timp ce-și citește mail-urile, pe acran apare o atenționare legată de o ședință cu reprezentanții unei firme externe. Se ridică grăbit, ia o înghițitură de apă și se deplasează spre sala de ședințe. Ajuns la ușă, se întoarce pentru a-și lua pixul și caietul cu notițe. Pixul este greu de găsit, dar după îndelungi căutări, obiectul este găsit pe scaunul de pe care acesta abia se ridicase. Apasă mouse-ul pentru a vedea ceasul de la calculator și pleacă grăbit spre locul de întâlnire.
Ajuns la locul de întâlnire, așteaptă să se facă prezentările și se așează la masa ovală. Încep discuțiile legate de lucrările care urmau să aibă loc și se negociau prețuri și termene de execuție.
În timp ce-și nota informațiile primite, Georgică rămâne blocat... Nu fizic, doar psihic. Pixul de unică folosință primit cadou de la companie, nu mai scria, penru că era obosit de câteva zile de folosință. Georgică își pierde gândurile și ideile. Colega de la achiziții vede problema și-i oferă un creion. Reprezentantul firmei externe zâmbește iar Georgică devine stingher. Partenerul de afaceri scoate un pix personalizat al firmei pe care-l reprezintă, din buzunarul costumului și-l oferă lui Georgică. Acesta bâlbâie niște cuvinte și simte că trebuie să-l răsplătească pe cel care i-a oferit obiectul atât de necesar continuării discuțiilor....


Andriana își pregătește agenda și sună la poartă. Ofițerul de serviciu îi comunică că persoana așteptată se află deja la recepția firmei. Ea solicită aducerea candidatului în sala de sedințe pentru interviu. Simte că-i este frig. Uitase să-și pornească căldura din birou, fiind ocupată cu treaba și frigul și-a făcut simțită prezența. Ce bine era dacă avea un termometru care să o avertizeze!
Andriana își pregătește agenda ca să noteze datele importante, după ce o să completeze și formularul standard, aferent acestei proceduri de lucru.
Candidatul ajunge în sală, se fac prezentările și acesta ia loc. Andriana își începe treaba. Candidatul aruncă o privire spre agenda ei și zâmbește. Văzând foile goale, acesta este sigur că e unicul candidat și nu are cum să piardă oportunitatea pe care o are.
Pe parcursul discuției, Andriana nu-și dă seama de motivul pentru care candidatul începe să aibă pretenții tot mai mari.
După finalizarea discuției, Andriana se desparte de candidat și-și răsfoiește paginile agendei., trecând de câteva pagini albe, lăsate libere pentru zilele în care a fost în concediu și nu a avut activitate...
  
Soluțiile pentru cei doi angajați pot fi cu siguranță niște obiecte promoționale, acele cadouri Promotionale WOW oferite de companie pentru angajați.
Un pix vorbitor cu posibilitate de personalizare a maxim 8 mesaje, care la o simplă  apăsare pe capul personajului, emite mesaje scurte, este mai mult decât un obiect util, aducând și o notă de umor la discuții. Mesajele pot fi diverse și pot fi elemente de marketing ale brandului, ale companiei.

O agendă personalizată, reprezintă un cadouri perfect atât pentru evenimente corporate, pentru angajati, cât și pentru clienți. Aceste agende pot fi realizate cu multiple opțiuni pentru coperți din materiale diferite, benzi elastice, cu semne de carte creative și chiar cu închizători magnetice, având colțuri rotunjite. Interiorul personalizat poate ajuta utilizatorul să-și folosească fiecare pagină, notându-și singur ziua și data pentru întâlnirile programate, evitându-se acele pagini libere, când posesorul agendei este în concediu și nu completează nimic pentru acele zile. Astfel, partenerii de discuții nu vor avea suspiciuni că persoana respectivă nu are încărcare la servici.

Pixurile vorbitoare pot fi personalizate special cu chipul si vocea unui personaj celebru, putând fi adevărate piste de lansare a unor branduri sau afaceri..
De multe ori nu avem anumite obiecte utile sau anumite accesorii se pierd pe birou, printre lucruri provocând iritare și nervozitate chiar pentru scurt timp. Și pentru aceste mici neajunsuri, există o soluție de tip cadou pentru companii, adică Ceasuri cu accesorii. Ceasurile ecologice BAMBOOO sunt ceasuri ce au încorporate câte un set de instrumente ce satisfac așteptările oamenilor. Ceasul este ideal atât ca decorațiune de modă cât și ca utilitate. Un ceas negru cu LED-ul alb de iluminare al ecranului și care oferă informații utile și necesare (având funcții de calendar, alarmă și termometru) nu poate fi decât un obiect care ușurează munca angajatului de la birou și-i oferă condiții optime de lucru, prin utilitatea sa.

Oare cum ar fi fost ziua lui Georgică și al Andrianei dacă ar fi primit aceste cadouri de la companie, ci nu alte eventuale cadouri inutile și poate nefolositoare?
Dacă tot oferim cadouri, de ce să nu alegem obiecte care pot oferi plus valoare angajaților?
Poți fi #SuperErouToday folosind campanii de promovare creative pentru vremuri noi.

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu