cluc24

miercuri, 14 august 2019

Poșeta ideală pentru femei


Nu știu cum sunt alte persoane dar eu sunt ca un copil care caută să vadă, să studieze și să-și șărgească limitele cunostințelor. Uneori observ lucruri care par să fie doar elemente specifice rutinei dar mă ajută în viața de zi cu zi.
Femeile au fost mereu o enigmă pentru mine. Am crezut că ceea ce observ este o realitate generală dar viața mereu oferă anumite surprize, plăcute sau nu...
Femeile sunt mereu aranjate și frumoase, astfel că în timp, am descoperit că reprezentantele sexului frumos sunt toate frumoase!
Apoi am încercat să le descopăr punctele slabe și să văd ceea ce le place în general și chiar acele elemente care să le facă speciale.
Indiferent de modul în care se dezvoltă, femeile sunt atrase de bijuterii, ținutele elegante și de poșete sau genți!
O poșetă reprezintă de fapt chiar cartea de vizită a femeilor. Unele doamne sau domnișoare își asortează poșetele cu ținutele pe care le poartă dar și cu necesitățile lor personale.
O geantă se poartă pe umăr, pe braț sau pur și simplu în mână. Am văzut domnișoare care purtau poșetele pe braț, ca pe un simbol al frumuseții și al feminității.
O poșetă trebuie să fie elegantă dar în același timp, mai mult decât utilă. O geantă trebuie să fie încăpătoare dar să nu fie prea mare,
Femeile obișnuiesc să aibă în genți  anumite lucruri utile, atât pentru ele cât și pentru bărbații pe care-i însoțesc. Aici mă includ și pe mine, pentru că atunci când plecăm în plimbare, îi predau soției mele, atât telefonul mobil, cât și un aparat foto cu ajutorul căruia să ne facem poze memorabile, care să fie puntea noastră din prezent spre viitor.
Un cadou util și plăcut pentru doamne și domnișoare, pe lângă bijuterii, le reprezintă poșetele. Sunt cadi=ouri ușor de făcut, pentru că în cazul îmbrăcămintei sau a încălțămintei, putem rata sau greși numărul fatidic pe care-l poartă. Este fatidic pentru că putem achiziționa obiecte mai mici sau mai mari care le pot pune întrebări legate de modul cum le vedem noi, pe ele. Doamne ferește să ne gândim că ar fi cu câteva ...grame în plus decât sunt.... 

Pe situl online Alesa am găsit poșeta ideală, Bonnie. Este o geantă de umăr din piele naturala, elegantă și frumoasă. Nu este scumpă și permită să fie folosită ca “adăpost” pentru multe lucruri și obiecte utile!
Are două fermoare care accesează același compartiment interior. Interiorul este căptușit, compartimentat cu ajutorul unui buzunar de separație cu fermoar, având un buzunar interior deschis și unul cu fermoar, pe pereții interiori. Baza este dreaptă, cu 4 piciorușe metalice. Având atâtea buzunare, soția mea poate amplasa în mod normal, anumite obiecte de ale mele: telefon, chei.... mai puțin portofelul sau pachetul de țigări!
Cureaua de umăr permite ca geanta să poată fi purtată și ca geantă crossbody. Are dimensiuni normale pentru lumea reală: 20 x 20 x 10 cm.
Această poșetă este ideală atât pentru toate femeile care vor să fie apreciate și admirate cât și pentru bărbații care le oferă în scopul de a-și manifesta iubirea față de ele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu