cluc24

vineri, 12 octombrie 2018

Sunetul muzicii


Sunetul - mod de comunicare

Omul atât ca existență, cât și prin prisma pasiunilor sale are mereu câte un punct de plecare. Nimic nu poate continua fără a a avea inițial un început...
Sunetele ne însoțesc în cadrul evoluției noastre pe cărările vieții, la început prin primele cuvinte pe care le auzim în jur, prin asocierea limbajului și a imaginilor care se combină, până la descoperirea melodicii.
Muzica reprezintă o pasiune, care se cultivă în timp. Dacă la începutul a fost muzica din desenele animate ale copilăriei, în timp, cultura muzicală s-a dezvoltat și redescoperim noi curente muzicale pecum: muzica populară, muzica disco, muzica rock și normal, cele care sunt cele mai relaxante: muzică de meditație și muzica simfonică. În cadrul acestor ritmuri muzicale, auzim acordurile fine ale instrumentelor și descoperim valoarea fiecărui sunet.
Muzica încântă sufletul și oferă o stare de bine și de relaxare și ne însoțește pe întreg parcursul vieții. Μuziсa еѕtе formatoarе și/ѕau îmblânzitoarе dе сaraсtеrе şi сomportamеntе, ea poatе dеѕtindе o atmoѕfеra tеnѕionată, pеntru сopii stresați, sau pеntru adulţii aflați în divеrѕе ѕituaţii alе viеţii.
Ѕе сonѕtată сă ritmul сântесului еѕtе adеѕеa сеl mai important în mişсarеa zеlului lăuntriс şi în ѕtârnirеa dorinţеlor. Prin ritm nu ѕе înţеlеg nеapărat măѕurilе се ѕе foloѕеѕс în muziсa dе aѕtăzi, dеşi niсi еlе nu ѕunt difеritе dе aсеѕta, сi, într-un сadru mai gеnеral, fluxul lăuntriс al mеlodiеi, pulѕul еi, еnеrgia pе сarе o tranѕmitе, modul сum imprimă un ritm inimii şi trupului noѕtru.  Impaсtul ritmului ѕе poatе obѕеrva după ѕtărilе inimii pе сarе un сântес lе produсе.
Audiția trebuie să fie perfectă pentru a putea beneficia de toate avantajele oferite de ceea ce ascultăm și/sau vizionăm. Degeaba avem sursele emițătoare la cele mai mari standarde calitative, dacă recepția prin sistemul audio-video este una slabă.

Davis Acoustics - garant al calității sunetului

Davis Acoustics este de peste 25 de ani o companie franceză consecventă și perseverentă în căutarea perfecțiunii audio. Produsele oferite, boxe și/sau difuzoare concepute și perfecționate în mod continuu pentru o reproducere perfectă în acuratețe a satisfac dorinșele tuturor clienților, indiferent de exigențele acestora care simt cu adevărat emoția reală a sunetului.
Michel Visan este creatorul acestor produse a fondat Davis Acoustics în anul 1986, perioadă când această firmă era doar o afacere de familie, cu sediul în propria casă, ajungând în prezent să fie companie ce a dezvoltat peste 300 de tipuri de surse externe de redare a sunetului (difuzoare, boxe).
Seria Courbet este unică și reprezentativă pentru acest brand datorită unor caracteristici importante precum: decompresia dublă (facilitate oferită pentru volumul de încărcare închis; amortizat și reglat), o formă simplă și pură (boxa fiind inclinat în spate oferind în acest mod o scenă mai adâncă față de alte boxe și o finisare ușor integrabilă în orice loc și orice camera).
Întreaga gamă Courbet are componentele electrice selectate pentru păstrarea transparenței și a dinamicii boxei. Cablurilor interne sunt din TEFLON PTFE. Această gamă de boxe este recomandată pentru spații și încăperi de 20-45 mp.
Seria Courbet gama David Acoustics este garantul sunetului perfect.

Modelul de boxe DAVIS ACOUSTICS COURBET N 3

Courbet N3 este cea mai mică și compactă boxa de raft, din seria Courbet.
Sunetul este de tip HiFi Premium, extrem de bine echilibrată, având un bass puternic, medii transparente și înalte unice datorita noului tweeter Davis TW28LD.

Datele tehnice sunt:
Bass reflex: Circular vent
Nominal power : 80 W
Maximum power : 120 W
Number of channels: 2
Number of loudspeakers: 2
Efficiency: 90 dB
Bandwidth : 55 -25000 Hz 
Tweeter : 28mm flexible dome 
Medium: Kevlar 13 cm 
Dimensions (cm): 34 (h) x 17.5 (l) x 25 (depth) 
Weight (kg): 6.5/bucata
Impedance: 4 ... 8 ohms
Cutoff frequency : 400 / 4000Hz
Având acest model de boxă, putem asculta la o calitate superioară tot ceea ce ne place, fie că este doar audio sau redarea însoțește o prezentare video. Sunetul reprezintă o modalitate prin care omul percepe informația și trebuie să fie clară, precisă și concisă, să nu fie bruiată sau distorsionată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu