cluc24

duminică, 17 iunie 2018

Să vină... o aștept....


Stau și privesc. Soarele mă zăpăcește de cap dar sunt ascuns sub o umbrelă, într-un sezlong. Privesc marea care mă cheamă... Poate să mă cheme cât vrea, abia am ieșit din apă!
Încep să arunc priviri în jur, așteptând-o cu nerăbdare. Mă uit la ceas și constat că a trecut ceva timp.... Sper că nu a uitat! Știe doar că o ador.... Între timp, prin fața mea trece trece o femeie... topless.... Este frumoasă, de admirat dar nu este pentru mine! Eu aștept altceva. Eu aștept iubirea mea cea rece, dar nu frigidă!
De două zile am ajuns la mare și din prima clipă m-am îndrăgostit de ea! Am simțit o atracție reciprocă. Am relaționat perfect și am petrecut clipe feerice. Când voi pleca acasă, îmi va rămâne cu siguranță în memorie, ca o amintire plăcută.
Soarele pare să ne îndemne la un nou joc, al simțurilor și al gustului plăcut.... N-am crezut vreodată că mă voi îndrăgosti subit de ea. Doar am m-ai fost pe la mare și poate pașii noștrii s-au intersectat dar, nu ne-am acordat atenția cuvenită. Acum a fost momentul oportun în locul ideal!
În prima zi, când a trecut pe lângă mine, am simțit un fior de gheață pe sira spinării!  Părinții, când eram mic, mi-au spus că acel fior este semnul iubirii!
Soarele își face de cap. O să intru în apă, doar un pic, pentru a mă păstra în putere, pentru ea!  Ea este de zece, că și eu, sunt un  bărbat de nota zece chiar dacă nimeni nu vede așa ceva!
În două secunde ajung în apă și mă arunc în valuri. După cinci minute ies zgribulit. Mă uit în zare, la sezlong și o văd acolo... blonda mea platinată mă așteaptă nerăbdătoare. Poate o să iau o parte din ea cu mine.... când plec.
Ce credeați? Că vorbesc despre o femeie? Că sunt un sadic?

Nu. Eu mă gândeam doar la o bere rece, amăruie, plăcută și cu spumă de două degete când o torni din sticlă în pahar.
Este o bere Albacher, veche de zece ani, de nota zece! Adică nu berea pe care o consum acum are zece ani vechime, ci doar lansarea brand-ului de renume!
Hai noroc!


Un comentariu: