cluc24

luni, 9 aprilie 2018

La plimbare cu șefa


Stau cuminte ca să mă odihnesc. Nu apuc, pentru că șefa mea începe să mă verifice. Stresat, portofelul își reia locul său obișnuit și apoi apar și celelalte obiecte precum cheile, țigările, rujul, parfumul, servețelele, medicamentele pentru cazuri de urgență și cam atât! Suficient. Buzunarul interior suplimentar primește în găzduire telefonul mobil.
Este clar, că trebuie să pornim la drum. Arunc o mică privire în jur dar suficientă ca să atragă atenție șefei care-mi trage fermoarul peste gură. Acum trebuie să tac. Buzunarele exterioare se umplu, ca și coșurile de cumpărături.
Șefa mea, îmi dă mâna și mă trage cu cureaua atașabilă după ea, reglându-mă după pofta ei. Plecăm...
Primul drum după terminarea orelor de program este la magazinul din fața casei. Mergem după mâncare dar ne oprim și la raionul de cosmetice. Apoi ne întâlnim cu o doamnă stilată care începe să ne povestească despre viața ei. Încep să casc și șefa mă obsearvă și-mi trage fermoarul pe gură, până la capăt. Așa este cu unele persoane... nu te lasă să respiri!
În sfârșit plecăm spre casă. Urcăm în apartament și apare soțul șefei! Gata, mă pot odihni! Dar nu, alarmă falsă... o invită la un film și trebuie să merg și eu cu ei. Mergem cu mașina și sper să fiu uitat acolo, dar slabe speranțe!
Târziu în noapte, revenim acasă la șefa și sunt uitată pe un colț de scaun, liniște.... Doar până mâine, când cine știe ce surprize mă așteaptă!
Cum nu stiți cine sunt?  Sunt o poșetă din colecția de genți  Answear, din piele întoarsă 100%. Am dimensinule de 4,5 cm adâncime, 18 cm înălțime și 23,5 lățime de bază. Numel meu de cod este Juliete! Șefa este proprietarea mea!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu