cluc24

marți, 11 aprilie 2017

O ținută de succes

Alegerea ținutei

Fiecare om are propria lui personalitate. Modul în care o persoană se prezintă în societate, are diverse urmări asupra lui, deoarece are o imagine publică, în funcție de care este etichetat. Uneori în viață nu există a doua șansă și nici de două ori, a doua șansă.
Imbrăcămintea și caracterul, oglindesc persoana. Dacă la caracter este greu de intervenit, ținuta vestimentară se poate modela, în funcție de dorințe și necesități pentru a face față situațiilor.
Frumusețea unei femei, corelată cu o îmbrăcăminte asortată momentului, poate conduce la un succes deplin.
Dar la un bărbat? Acesta trebuie să fie puternic și atrăgător. Care este baza perfecțiunii masculine? Ținuta aranjată, curată, îngrijită și în concordanță cu modul său de prezentare.
Fiecare eveniment necesită un stil specific care trebuie să fie în concordanță cu îmbrăcămintea adecvată, prin care se comunică nonverbal cu cei din jur.

Costumul - ținuta perfectă

Chiar dacă multor bărbați nu le plac să poartă costume, aceste ținute vestimentare oferă sobrietate, eleganță și pot fi folosite oricând, pentru a trece cu bine peste situații limită.
Indiferent că suntem la petrecere, la birou sau în căutarea unui loc de muncă, costumul ne scoate în evidență față de cei din jurul nostru. Dar nu orice tip de costum!
Costumul denotă o inteligență emoțională, un mod de publicitate pentru posesorul său. Conform specialiștilor în psihologie, un bărbat care se prezintă în costum la interviul pentru obținerea unui job, are mai multe oportunități să fie ales, decât cineva care se prezintă în stil sport.
Nu orice costum se potrivește oricui. Adesea vedem persoane care simt că se sufocă în aceste haine, iar mesajul pe care-l transmite este unul nepotrivit.
Fiecare costum are anumite caracteristici specifice: materialul din care este realizat, designul, croiul și culoarea.

Imaginea care vinde oricui

Doi vânzători de frigidere, testează piața. Unul dintre ei, îmbrăcat în ținută sportivă încearcă să convingă publicul receptor să-i cumpere produsele. Nu este lăsat să-și termine prezentarea, că este alungat.
A doua zi, un bărbat elegant, la costum se prezintă la aceleași persoane să le vândă același produs. Mesajul transmis este receptat cu atenție și are vânzări masive de frigidere. Finalizând mesajul transmis, oamenii au constatat că au totuși nevoie de frigider... măcar pentru că este mai cald în el, decât afară, acestia fiind eschimoși!


Perfecțiunea de la Ricardo Montesi

Cele mai bune costume sunt cele realizate la comandă, croite perfect pentru viitorul proprietar. O gamă de costume bărbatești care au succes sunt celebrele costume Ricardo Montesi care sunt ideale atât pentru ocazii speciale, cât și pentru activitatea de zi cu zi. Acest brand are un portofoliu larg de produse, încadrându-se și în preferințele celor pretențioși. Fie ca este nevoie de un costum dedicat unor evenimente, poate unice: nuntă, botez, sau pur și simplu pentru activitatea de zi cu zi, în business, costumele Ricardo Montesi, care sunt fabricate și comercializate în România, sunt ideale.


Doar un simplu exemplu concludent îl reprezintă costumul bleumarin navi .


Nu-mi stă bine? Arăt ca un mic afacerist!


Această ținută pe lângă eleganță este ușor de purtat și mai ales de întreținut. Materialul folosit este lâna, de calitate superioară pentru a scoate în evidență calitățile produsului și ale posesorului. Ceea ce este important, costumul nu se sifonează și prin confortul oferit, nu electrizează cămasa. Pantalonii sunt fără pense, netivit, iar sacoul are reverul ascuțit, având trei buzunare și două slituri laterale. Acest costum este util atât la ocazii speciale, când plicul cadou își găsește loc cu ușurință în buzunare sau, în munca de la birou, când oferă naturalețe, indiferent de starea de psihică a posesorului.
 Acest model de costum este caracteristic oamenilor de succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu