cluc24

sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Totul trebuie protejatOmul trăieşte în concordanţă cu lumea înconjurătoare şi evoluează împreună cu tehnologia. Unii într-adevăr evoluează, alţii în schimb INvoluează.
Fiecare persoană este în pas cu tehnica. Câţi dintre noi, mai deţin telefoane vechi, fără ecran tactic, numit pe scurt touschscreen? Deşi la început, fiecare se gândeşte că nu va avea niciodată posibilitatea de a cumpără obiectul care a evoluat şi este ultima noutate în domeniu, dar trecerea timpului infirmă aceste temeri
Fiecare îşi foloseşte în majoritatea timpului, telefonul mobil, nu doar pentru apeluri vocale ci pentru mesaje, navigare pe internet şi alte funcţii şi aplicaţii utile. Câteodată, chiar şi noaptea, răspundem sau citim mesajele care ne sunt aduse pe calea virtuală, semnalizate cu un scurt bip!
Telefonul este obiectul cel mai utilizat de om, deşi nu este un obiect necesar existenţei. Mâncarea pe care o servim este diversificată dar telefonul este acelaşi. Dacă nu avem grijă de el, pierdem oportunitatea comunicării cu cei din jur. Aşa cum avem grijă de propria persoană, aşa trebuie să ne îngrijim de smartphonul nostru. Cum noi ne protejăm cu haine de intemperiile vremii, aşa are nevoie şi telefonul mobil de o protecţie la mici accidente.
Telefonul nu poate fi protejat decât de o folie, care trebuie să fie specifică modelului respectiv.
Mulţi se întreabă le ce este utilă folia de protecţie?
Chiar denumirea ne oferă informaţia cea mai importantă: protejează telefonul de toate intemperiile vitrege, ale naturii, la care este supus!
De multe ori telefonul sună în situaţii neprevăzute şi trebuie să răspunzi la apel, chiar dacă ai mâinile murdare. Folia protejează apariţia petelor pe smartphone.
Uneori ne desfacem telefonul pentru a curăţa praful care pătrunde nemilos în acesta. Folia nu permite apariţia prafului în interiorul telefonului.
Câteodată, telefonul ia contact cu pământul şi suferă... având folie, căderea şi şocul sunt atenuate.
Iar un factor important care ţine de imaginea publică a posesorului este de a demonstra celor din jur că este o persoană responsabilă, care ţine la orice obiect, fiind un om răspunzător.
Se apropie sărbătoarea dragostei, Valentin Day şi poţi să-ţi demonstrezi ataşamentul pentru telefonul tău, pentru iubirea către persoana dragă de lângă tine (care dispune de telefon), cumpărând folii protectoare, în perioada 10-14 februarie la preţuri reduse. Pentru un smart telefon este nevoie de un Smart Protection


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu