cluc24

joi, 31 martie 2016

Alegerea unor cadouri pentru femei si barbati


Pe mine, efectiv mă îngrozeşte, momentul sărbătorilor. Nu petrecerea în sine cât agitaţia şi febra cumpărăturilor, atât a celor necesare meselor de sărbători cât şi diferitele cadouri, cadouri  femei, cadouri bărbaţi... copii.
Doar gândul că trebuie să merg prin magazine, să plimb căruciorul în zonele periculoase, unde nu se respectă nici măcar o lege de circulaţie mă înspăimântă! Nu este uşor să alegi ceva potrivit! Pentru bărbaţi, găseşti până la urmă ceva cadouri.... cadouri barbati.
Pentru femei este mai greu . Degeaba găseşti scris pe mare pe orice reclamă: „Aici cadouri femei!” că niciodată nu eşti sigur. Nu sunt femeile mofturoase, doar mereu în pas cu moda. Rujul trebuie să asorteze cu culoarea de la ochi, pantofii cu poşeta, bluza asortată la fusta care trebuie să „prindă” bine la impresie!
Cadouri poţi cumpăra uşor, dar trebuie să fie şi ceva util. Oare cum am putea spune celor din jurul nostru ce ne dorim? Dacă le-am transmite telepatic?
Nimic nu este uşor... doar noi îl putem face greu... sau rezolvabil.  Este adevărat că unii au intuiţie, dar aceasta trebuie sprijinită şi de anumite modalităţi de comunicare. Comunicare verbală este cam dificilă... mai există şi partea de nonverbal, al gesturilor... Dar dacă nu este cine să le observe, ce facem?
Putem face un jurnal, în care să scriem printre altele ce ne dorim... şi să-l facem uitat undeva la îndemână. Dar nu ne putem folosi de tehnologia internetului ?  Să scriem acolo, sperând că cine trebuie, vede... şi poate fi un Iepuraş, un Moş Crăciun sau un prieten .... Totul ţine de noi şi de felul în care ne gestionăm resursele şi facilităţile tehnologice! Aşa cineva le împarte echitabil: cadouri femei...  cadouri bărbaţi....
Interesant... să transmiţi în eter.... eu vreau.... şi imediat se rezolvă. Fiecare îşi doreşte şi se bucură pentru ceva util, fie pentru momente apropiate fie pentru cele puţin mai  îndepărtate.
Până la urmă, pentru mine, toate sunt pur şi simplu cadouri plăcute, cadouri barbati  .... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu