cluc24

luni, 9 februarie 2015

Pantofiorul prințeseiCopilăria este cea mai frumoasă și misterioasă perioadă a existenței noastre. Când suntem mici, ne dorim să creștem, pentru ca apoi să ajungem ... să regretăm! Copilăria este perioada în care tot ceea ce facem, este o simplă joacă, chiar dacă mai târziu vom descoperi că însăși viața este o joacă...  În acele momente  nu ne pasă de cum arătăm și doar cum ne simțim! Nu ne interesează moda, avem îmbrăcăminte de copii, incaltaminte copii , tunsoare de copii iar buna dispoziție este la ea acasă.
Perioada cea mai veselă și lipsită de griji, este cea în care suntem mica prințesă cu  inelul fermecat, ori magnificul prinț cu niște pantofi copii  cate te poartă în lumea magică a basmelor .
Când ajungem adulți și printre noi aleargă mici mogâldețe, dorim să le asigurăm tot ceea ce le trebuie, pentru a avea o copilărie perfectă, pentru a se pregăti de lupta cu destinul, cu viața.
Copilul crescut în mediu sănătos, oricând va știi ce este bine pentru el, în viitor.
Pe lângă alimentația sănătoasă, este nevoie  de îmbrăcăminte și încălțăminte adecvată. Articolele pentru copii, este clar că au o durată de viață mai scurtă din diverse motive, copiii cresc și mărimea nu se mai potrivește asta în cazul în care, din prea multă joacă , această articole vestimentare, mai ales încălâămintea,  nu s-au distrus. Din acest motiv este o continuă căutare de incaltaminte de copii la reducere.
În ziua de azi există o mare varietate de produse, ghete si cizme de copii,  ghetute, cizmulite, chiar și cizme de ploaie ( adică rezistenta la ploaie, nu pentru a produce ploaia J ), de asemenea și incaltaminte sport pentru copii, dar ceea ce este mai important, pentru sănătate este ca aceste produse să fie din piele.,
Acum că trece iarna, în locul unor ghete imblanite pentru copii, se caută intens pantofiori și alte accesorii specifice sezonului. Dacă mogâldeața merge și la școală, sigur are nevoie de pantofi de scoala, în care să se simtă bine, pentru a sta cuminte și să învețe.
O cunostință apropiată, a cumpărat zilele trecute niște balerini eleganti de fetite de pe internet ( de la Pantofiorul Fermecat J ),  beneficiind de reduceri incaltaminte copii.
Produsele comandate au ajuns în timp util. Această cunostință, uneori întâmpinase probleme cu livrarea și stocul. Produsele întârziau, iar când ajungeau...nu se mai potriveau!
De multe ori, se neglijează partea de încălțăminte, contând mai mult hainele, înfățișarea și alte aspecte. Dar să nu uiăm că  atunci când ne cuprinde frigul, acesta începe să ne cucerească de la picioare, răspândindu-se apoi în tot corpul.
Atât eu cât și cei din jurul meu, cautăm încălțăminte de calitate, din piele naturală. Uneori nu contează prețul dacă produsul este în regulă și te simți bine el. Adică prețul să se regăsească în calitatea produsului!
Atunci când achiziționăm un produs de încălțăminte, să ne amintim de copilărie. Să ne gândim că avem pantoful fermecat, care ne poartă în lumea reală, dar ne menține sănătatea și buna dispoziție.
Totul ține de noi, de ceea ce facem pentru noi și pentru cei apropiați. Dacă noi nu avem grijă de noi, cine să aibă? Câteodată, mai trebuie să avem grijă și de alții, din jurul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu