cluc24

duminică, 1 martie 2020

EL și timpul


El privește în depărtare. A împlinit o vârstă onorabilă și este tot timpul în alergare. Dar nu aleargă prin parcuri sau în sălile de fitness pentru a slăbi, ci este doar un alergător în calea timpului.
Din urmă cu mulți ani, El și-a dat seama că timpul este efemer și dispare mult prea repede, nu fizic, dar constant obiectivele planificate erau țeluri neîndeplinite.
El a stat și s-a gândit că poate vrea să facă prea multe într-un timp prea scurt. După o asemenea percepție, a renunțat la o parte din obiectivele sale proprii, la pasiuni, la prietenii și chiar la relaxarea de după orele de servici.
Fericirea că a regăsit timpul pierdut a durat puțin. Țelurile propuse erau de asemenea, din nou, în continuare de neatins. S-a gândit să renunțe și la alte capricii ale vieții pentru a deveni prieten cu timpul.
Timpul nu i-a devenit aliat, din contră, mereu se aflau într-o întrecere din care El era pierdantul.
Anii au trecut, timpul a zburat iar El privește gânditor în urmă. A muncit zeci de ani, a agonisit o adeărată avere dar nu a avut timp să cunoască valoarea banilor, pentru că acestia, cum venea, așa și plecau... Situația financiară a fost tot timpul una precară pentru EL.
A avut mai multe prietene care-și doreau o familia alături de El, dar acesta nu avea mereu timpul necesar pentru ele. Una dintre fete se mutase cu el dar îl vedea mai rar decât pe vecinii din jur, motiv pentru care, în scurt timp, din preitena, i-a devenit vecină!
Niciodată nu ajungea la timp la o întâlnire, fie ea de afaceri sau una romantică, devenind un om neserios, iar încet dar sigur, cei din jurul său, deschideau porțile imaginare ale existenței lor comune și plecau departe.
Într-o zi s-a simțit rău și a fost dus cu salvarea la spital. În urma analizelor medicale s-a ajuns la o concluzie dramatică: EL era grav bolnav și trebuie să fie operat. El a privit spre ceasul din cabinetul medical și a spus că nu are timpul necesar, urmând să revină în timp. Deși au încercat să-l convingă de necesitatea intervenției chirurgicale, medicii și asistentele nu au găsit înțelegere din partea pacientului care a semnat declarația pe propria răspundere că trebuie să plece.
După câteva zile, El a plecat... nu departe ci doar în lumea viselor, a unui loc unde timpul nu contează. Fiind ușor slăbit, El a căzut pe scări, a fost dus la spital și a intrat în comă. Nimeni nu-i dădea nici măcar o sanșă de supraviețuire, dar cineva, undeva, se ruga pentru El.
După câteva zile, EL și-a deschis ochii și a cerut apă. A băut cu înghițituri mici după care a spus:
- Apa este vitală și este belșugul pe care noi îl avem!
În câteva zile, EL și-a revenit și a pornit pe drumul său. Timpul era undeva departe, neglijat. El a mers pe calea vieții, căutându-și vechii prieteni, îngijindu-și sănătatea și trăind suficient de bine cu ceea ce agonisise în viața lui de până atunci. Timpul i-a devenit aliat și acum, există din abundență!
Totul depinde de om, de modul în care-și gestioneză obiectivele, își motivează stările și sentimentele.
Fiecare om își atrage în viață acele elemente care corespund propriilor sentimente, gânduri ce induc deciziile finale.
EL a simțit că trăiește în momentul când a știut cum să-și atragă abundența în viața lui. Oare câți dintre noi știm să ne gestionăm în mod corect viața și mai ales timpul?
Poate avem nevoie de ajutor....
Proiectul "Atrage abundența în viața ta" are drept obiectiv să ofere tuturor oamenilor (indiferent de vârstă, naționalitate, sex, afiliere politică sau religioasă), cele mai simple și mai eficiente tehnici - cu rezultate dovedite - pentru a-și îmbunătăți domeniul financiar, sănătatea și relațiile.
Atrage abundența în viața ta!” organizează o serie de seminarii gratuite al căror scop este să ajute participanții să-și construiască o viață plină de succes și prosperitate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu