cluc24

duminică, 15 septembrie 2019

Răsfățul unei zile agitaTE


Cu fiecare zi care ne dirijează pașii către evoluția vieții, ne dăm seama că totul devine mai intens, trăind totul la o intensitate tot mai mare.
La servici, munca este din ce în ce mai dificilă, nu datorită evoluției ci prin prisma oamenilor și a mentalităților cu care ne confruntăm.
În cadrul familiei, problemele apar tot mai des, pentru că fiecare membru înaintează în vârstă și are alte idei, concepții și chiar capricii.
Viața politică din România a fost mereu un haos de nedescris care a influențat viața socială și economică. Banii, marfa nostră de schimb au devenit niște idealuri care se pierd în neant.... Banii vin și pleacă iar noi parcă am devenit niște roboți. Alimentele pe care le consumăm încep să ne degradeze fizic și psihic prin modul în care sunt concepute sau crescute!
În urmă cu mulți ani savuram o roșie cu un gust desăvârșir, acum parcă am mâncă niște ingrediente din plastic.... ca atunci când ne puneam jucăriile în gură! Cineva mi-a spus că dacă am trece la vechea alimentație, am avea grețuri pentru că ne-am obișnuit cu ceea ce nu este bun dar este ieftin și există pe piață. 

După o zi obositoare, simțim nevoie unei relaxări. De aceea, folosesc un gel de duș relaxant și sănătos, pentru o piele care să reziste poluării și schimbărilor climaterice care sunt mai frecvente. Acest gel de duș Cedarwood and Patchouli Shower Gel conține și se găsește într-o varietate de ingrediente ecologice și benefice corpului și a pielii: Apă, Potassium Cocoate, Dimethicone, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cellulose, ulei de Ghimbir Siamez (Alpinia galanga), ulei de Ylang Ylang (Cananga Odorata), ulei de Paciuli (Pogostemon cablin), ulei de vetivert (Vetivera zizanioides), ulei de portocale (Citrus sinensis), ulei de Lavandă (Lavender angustifolia), ulei de Geranium (Pelargonium graveolens – mușcată parfumată), ulei de Homalomena aromatica, ulei de Tulsi-busuioc indian (Ocimum basilicum), ulei de Cymbopogon martinii.
Acest gel, într-o cantitate mică, frecată în palme produce o spumă frumos mirositoare care se aplică pe corpul udat în prealabil. Gelul de duș nu conține săpun dar curăță, hidratează, hrănește, împrospătează și catifelează pielea.
Atât cât putem, să avem grijă de noi, să ne simțim bine fizic și psihic, că nu se știe ce ne rezervă viața, într-o lume atât de agitată cu profunde schimbări, de orice fel!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu