cluc24

duminică, 31 martie 2019

Satisfacția vieții


În viața trebuie să fim obiectivi. Dacă suntem subiectivi cu tot ceea ce este în jurul nostru ajunge să fim limitați. Omul are capacitatea de a discerne, a raționaliza și de a fi informat.
Din tot ceea ce există pe Terra, omul este persoana rațională, animalul este ființa care comunică nonverbal (gesturi, sunete) cu cei din jur, iar florile sunt cele care oferă sănătate i satisfacții vizuale. Toate aceste elemente au legătură între ele, pentru că nu pot coexista, decât în relații unele cu altele.
Tot ce există are un rol bine definit. Iubirea este sentimentul cel mai nobil dar uneori dragostea nu este suficientă. Omul tinde să caute ceva nou, să exploreze noi culmi, toate cu scopul bine definit de a se simți bine.
Satisfacția sexuală ține de atașamentul partenerilor și de îndeplinirea dorințelor și a fanteziilor erotice.
Partenerii maritali, soţul şi soţia trebuie să-şi comunice verbal dorinţele şi simţămintele lor sexuale, pe lângă comunicările zilnice obişnuite. Fiecare dintre ei trebuie să fie conştient, să cunoască în detaliu care sunt aşteptările celuilalt. Modul de existenţă, prin  jocul de-a ghicitul, nu este elocvent în acest domeniu, nefiind nici locul nici momentul pentru aceasta.
Timpul petrecut în cadrul discuţiilor specifice relaţiilor sexuale nu este unul pierdut, fiind o evaluare a felului cum se simte celălalt partener şi să se decidă dacă şi ce ar trebui schimbat sau îmbunătăţit. Lipsa acestui timp duce la insatisfacţie şi la forme disfuncţionale.

Satisfacția sexuală depinde de cuplu, de atmosferă și chiar de unele accesorii care fac jocul erotică să aibă nevoie de unele jucării sexuale care fac deliciul acțivității, fiind similare cu cireașa de pe tort.
Ne-am obișnuit că oamenii folosesc diverse obiecte care să-i satisfacă precum păpuși gonflabile sau vibratoare, dar atunci când vine vorba de o persoană cunoscută despre care auzim că are sau a avut asemenea obiceiuri, avem impresia că totul este anormal.

Dacă ar fi să luăm în evidență tot ceea ce pare anormal, am ajunge la concluzia că trăim într-o lume ciudată, în care nimic nu este așa cum pare.
Deci, uneori un afrodisiac salvează o relație de cuplu. La fel, uneori o simplă comandă online pentru produse de la sex-shop pot salva o cășnicie, o relație sau pur și simplu o familie! 

2 comentarii: