cluc24

sâmbătă, 1 decembrie 2018

Inele de logodna cu taietura ovala


Inele de logodna tăiate prezintă o imagine izbitoare cu efecte de foc asemănătoare cu inele rotunde strălucitoare, iar diamantele ovale sunt o alternativă excelentă la stilurile tradiționale de inel de logodnă.

Pentru a vedea dacă inelele de logodna cu diamante ovale sau benzi de nunta pot fi exact ceea ce căutați, verificați informațiile pentru caracteristicile tăierii ovale si cele mai bune setări.
Oval Cut Fapte rapide!

Caracteristicile diamantului oval

Tăblița ovală diamantată este un tip nou de tăiere creat în anii 1960 de către compania populară de diamante Lazare Kaplan International. Tăierea este o una strălucitoare modificată, care păstrează multe dintre calitățile supreme ale tăieturii originale - și excepțional de strălucitoare - rotunde strălucitoare.

Inele de logodna

Cele mai multe tăieri ovale conțin 56 de fațete, dar unele pot avea mai multe fațete în funcție de modul în care se taie partea inferioară a pietrei (cunoscută ca pavilionul). Laturile ideale simetrice perfect au un raport lungime-lățime de aproximativ 1,5. Raporturile de lungime-lățime mai mari au ca rezultat fatete ovale mai lungi și mai subțiri, iar ratele de lungime-la-lățime mai mici au ca rezultat fatete ovale mai scurte, mai puțin obișnuite.

Inelele de logodna cu piatra ovala Vega sunt pur și simplu uimitoare, în special într-o tăietură ideală care păstrează caracteristicile originale ale designului diamantului oval. Forma însăși este extrem de stabilă - fără colțuri sau puncte ascuțite, care pot fi vulnerabile la daune sau care se pot agata in  haine sau păr - un plus mare pentru inelele de logodnă de uzură în fiecare zi.

Diamantele ovale costă, de asemenea, mult mai puțin decât diamante strălucitoare rotunde - și multe alte tipuri de tăieturi fantastice precum smarald, Asscher și tăieturi radiante.

Economia între inelele de logodnă realizate cu diamante ovale sau rotunde este, de obicei, câteva sute de dolari și uneori până la o mie sau chiar mai mult pentru sub 1.0 carate - dar odată ce diamantele depășesc 1.0 carate, economia pot fi destul de semnificative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu