cluc24

vineri, 19 octombrie 2018

Personaj sau persoană?


În cursul vieții întâlnim mai mulți oameni în timpul propriei călătorii prin viață. Oamenii pot fi ca niște actori ai unei piese de teatru în care noi avem rolul principal. Totul se învârte în jurul nostru și avem contact cu multe personaje.
Personajele sunt acei oameni care trec pe lângă noi fără a-i observa și nu intervin asupra vieții noastre. Sunt și acei prieteni, care la greu, dispar ca și cum nu ar fi existat. Sunt și acei oameni pe care-i ajutăm, iar când își ating scopul scapă de noi de parcă s-ar lepăda de coșmarurile vieții.
Persoanele... sunt acei oameni dragi care sunt alături de noi, care ne ajutăși cu care luăm contact în viața de zi cu zi, de cei în care putem avea încredere.
O persoană dragă este cae care face totul pentru tine, gândindu-se doar după aceea la el! Aveți multe asemenea persoane? Dacă da, fericire.... dacă nu, să încercăm noi să-i schimbăm pe cei pe care putem.
Personaje sunt multe dar persoane... depinde doar de noi, pentru că fiecare influențăm, în mică parte, pe cei de lângă noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu