cluc24

miercuri, 3 octombrie 2018

Aventurile unui călător


Automatul de cafea face figuri... altele, total diferite de cele de la patinaj artistic. Îi introduc a treia moneda de un leu, pe care, cu greu o acceptă. Mă retrag într-o zonă liniștită pentru a savura cafeaua.
Cel puțin așa credeam eu că este zona respectivă. Un bărbat se agită și vorbește singur gesticulând.
Un cuplu se sărută ca într-o scena dintr-un film romantic, așteptând să-și primească cafeau. Cuplul este format dintr-o femeie blondă și un bărbat... deocamdată chel. Cafeaua care pică pe jos le întrerupe conversația!
Un bătrân trece prin zonă și-și face cruce. Aproape că se împiedică de o femeie care iese din magazin cu un câțel în brațe. Au început să vândă și animăluțe vii, nu de pluș, la Supermarket?
Puțin mai încolo este un alt magazin mic, de unde, 80% dintre cumpărători ies cu doze, sticle sau peturi de diferite dimensiuni. Am remarcat acest fapt în momentul când o sticlă s-a spart la picioarele mele, iar proprietarul a tras un oftat, repetând drumul spre magazin.
Între timp, bărbatul care gesticula, începe să descrie arcuri de cerc tot mai mari. Se îndreaptă spre o femeie micuță și grăsuță, lăsând impresia, prin gesturi, că ar vrea să o strângă! Probabil de gât, căci femei își pregătește poșeta pentru apărare. De fapt el explica interlocutorului de la telefon prin gesturi, propriil afirmații. Totuși trebuie să-i spună cineva, că gesturile nu se văd într-o convorbire simplă, pe telefon.
Doi bărbați își deschid sticlele și încep să le verifice, până le golesc conținutul. Pe lângă ei, trece o bruneta, îmbrăcată elegant dar subțire, plimbând un cățel în lesă. Bărbații se uită după ea și-l invidiază pe animăluț. Ar fi vrut să fie ei în locul acestuia, dar nu chiar în lesă....
Un alt bărbat, răstoarnă conținutul coșului de gunoi pe jos și fuge fericit după care se împiedică de o groapă și-și primește pedeapsa.
Am impresia că sunt într-un film psihologic și nu-mi cunosc rolul, dar... nu, este doar o gară de la noi din țară. Acolo găsești orice, doar răbdare, nu!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu