cluc24

miercuri, 12 septembrie 2018

Accesorii inovative


Ce se întâmplă cu un nou născut? Aduce bucurie în sânul familiei și toată lumea îi acordă toată atenție. Și este îmbrăcat ca să fie protejat de mediul ambiant.
Ce facem nou când ne achiziționăm un gadget mult dorit? Ne bucurăm și profităm de facilitățile pe care le oferă. Apoi, de asemnea îl protejăm de mediul ambiant...
Un telefon, o tabletă, un laptop sau orice alt gadget este important pentru noi că ne ușurează munca, permite comunicarea fără bariere și este deja, ceva indispensabil în viața noastră, datorită evoluției tehnologiei.
Pentru a proteja aceste obiecte avem nevoie de folie de protecție pentru ecran. Uneori praful, lacrimile din natură sau chiar anumite zburătoare ne pot afecta ecranul gadget-ului și ne împiedică bună deșfăsurare a activităților stabilite.
O husă este utilă pentru a proteja obiectul de razele solare, de praf și de a-l feri de zgârieturi.

Aceste obiecte, făcând parte din viața noastră trebuie să ne însoțească în călătorii, deci avem nevoie de rucsac sau geantă pentru ele. Uneori însă este incomod, pentru că mulți preferăm să ne deplasăm în mod ecologic, folosind biciclete. Și pentru acest mijloc de transport găsim soluții viabile, așa cum există suport telefon pentru auto, există și suport tableta si telefon pentru bicicletă, precum cea din imaginea alăturată, care pe lângă utilitate are și un design plăcut.
Dacă ne dorim cu adevărat, sigur vom găsi multe accesorii inovative pentru gadget-uri și toți suntem constienți că accesoriil smart sunt cele care ne mobilizează.
Important este să avem grijă de obiectele pe care le deținem, să le mărim durata de viață, pentru că au apărut pentru a ne ajută și a ne facilita anumite capricii, și nu numai!
Modul în care avem grijă de obiectele noastre, reprezintă de fapt imaginea noastră publică în contactul cu cei din jurul nostru.
Modul în care noi privim spre cei din jur, la fel și ei ne privesc pe noi, iar stima noastră de sine ne influențează nu doar viața, ci și modul în care gestionăm tot ceea ce ține de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu