cluc24

sâmbătă, 18 august 2018

Spre Webstock....


De curând am aflat că voi fi blogger acredit la Webstock, un eveniment important în cadrul social media. Voi participa în data de 5 octombrie a acestui an la cea de a zecea ediție Webstock, însă eu voi fi prezent pentru prima oară. Curiozitatea duce la neliniște, dar la una plăcută și asociată nerăbdării.

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din Romania care are ca scop principal reunirea comunității pasionaților de online. Evenimentul are loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, fiind organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone.
Vor fi aduse în prim-plan ultimele tendinte din social media și vor exista mai multe sesiuni susținute de speakeri renumiți, după care va urma Gala Webstock Awards în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc realizate in ultimul an.
Pentru cei care vor să fie alături de cei prezenți la eveniment și au nevoie de informații suplimentare și/sau lămuriri pot folosi atât situl ofical al evenimentului Webstock cât și pagine de Facebook asociată.
O să revin cu impresii după desfășurarea Webstock Awards 2018!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu