cluc24

duminică, 8 iulie 2018

Fotbal și muzica la viteză mare și cu memorie RAM suficientă


Fotbalul este o pasiune iar muzica o artă. Calculatoarele și laptop-urile sunt instumentele care ne ajută să pătrundem în lumea virtuală și să călătorim în lumea reală.
Din 14 iunie a început Campionatul  Mondial de fotbal din Rusia. Vremea perfectă a influențat pasiunea iubitorilor de fotbal și fiecare pasionat de sportul cu balonul rotund, are câte o favorită.
Unii pariază pe meciuri, pe campioană dar puțini sunt cei care știu de concursul lansat de PC Mad.
Clienții fideli ai sitului PCMad.com pe lângă achiziția produselor din domeniul calculatoarelor pe care și le doresc au descoperit un concurs, nu inedit dar interesant. Produsele oferite de PC Mad sunt de calitate, iar marca Dell se află la loc de cinste,  Acest brand este unul care și-a clădit în timp scurt un renume în domeniul în care activează. Pentru mai multe detalii, se poate accesa situl acestora unde pe blogul aferent, se găsește și un concurs Untold.


Orice persoană poate participa la concurs dând un simplu share propriei participări cu printscreen-ul în care apare favorita acestuia pentru câștigarea titlului mondial. Aceste date se trimit organizatorului. Câștigătorul care va fi ales prin random, iar premiul îl reprezintă două bilete la festivalul Untold din Cluj. Concursul se desfășoară până la începerea semifinalelor, deci până în data de 10.07.2018.
În acest moment, Campionatul Mondial are doar patru reprezentante rămase în cursă deci sansa de a găsi campioana sunt mult mai mari. Cele patru țări europene se bat, în mod sportiv pentru supremația următorilor patru ani.


Franța va lupta contra Belgia, iar Anglia încearcă o nouă finală, după mulți ani dar cu mai multe sanse, contra Croației. După părerea mea, finala va fi între Franța și Anglia, o luptă sportivă care va reaminti de perioadele istorice și glorioase ale războaielor dintre cele două țări care erau conduse de familii regale.
Favorita mea rămâne Franța, deși Anglia a avut un parcurs mai ușor la acest campionat, câștigând chiar... prin înfrângere.
Și dacă tot ne place fotbalul și muzica, putem vizita situl promotorului și mai mult ca sigur nu vom neglija ofertele și promoțiile oferite. Unele sunt chiar tentante, ca și fotbalul, muzica.... toate de calitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu