cluc24

duminică, 3 iunie 2018

Fii o gravida chic! Iata 3 modele practice de pantofi de purtat in aceasta perioada



Este bine cunoscut faptul ca femeile trec printr-o serie de transformari fizice odata ce inainteaza in lunile de sarcina. In scurt timp, trebuie sa te adaptezi la aceste noi forme si la modificarile pe care sanii, soldurile si picioarele tale, deopotriva, le sufera, fara sa te ingrijorezi. Te vei intoarce in scurt timp dupa nastere la silueta initiala, scapand de aceste griji.
Pentru moment, insa, invata cum sa devii practica si sa iti pastrezi stilul vestimentar acasa, la birou si in oras. Astfel, increderea in tine si in frumusetea ta de viitoare mamica nu vor fi afectate nicidecum. Secretele unor tinute comode constau in materialele pe care alegi sa le porti. Evita croielile si materialele sufocante pe timpul verii, optant pentru matase, in si bumbac, ca sa te simti fresh si mereu activa. In ceea ce priveste pantofii, alegerile pot deveni mai dificile. Exista, insa, o veste buna! Exista si pentru tine modele perfecte de pantofi, pe care sa ii incalti, in special, in ultimul trimestru de sarcina, atunci cand picioarele tale obosesc si si umfla tot mai mult.

Descopera in acest articol care sunt cele 3 modele pe care sa le porti pe timpul verii:

1. In aceasta perioada este indicat sa porti pantofi usori, care sa nu iti tina piciorul strans si sa iti lase libertatea de miscare de care ai atata nevoie! Ca sa te poti simti in largul tau oriunde, comanda balerini din piele dela Urbanshoestore.ro, cu un design casual, ce ii transforma in incaltarile perfecte pentru orice moment al zilei si pentru orice tinuta. De asemenea, pielea este recomandata femeilor cu picioare care tind sa se umfle sau chiar sa retina apa, intrucat se muleaza perfect pe formele tale. In schimb, panza rigida a tenisilor sau a adidasilor, poate sa iti afecteze flexibilitatea.

2. Intrucat ai la dispozitie intreaga vara ca sa te simti bine in pielea de viitoare mamica, poti profita de vremea calda pentru apurta haine si incaltaminte usoara si foarte comoda. Sandalele cu talpa joasa devin cea mai buna alegere a ta pe timpul sezonului cald. Alege modelele cu barete comode, din piele naturala, ca sa nu ai probleme atunci cand ai de parcurs distante mai mari. Acestea se vor adapta rapid stilului tau de mers si, cel mai important, piciorului tau. Colorate sau uni, sandalele pot reda eleganta, practicabilitate si sunt perfecte pentru tinutele de zi si de seara, in egala masura.

3. Daca esti nevoita sa participi la evenimente elegante sau sau mergi la birou purtand tinute office, nu trebuie sa te ingrijorezi. In aceasta perioada, opteaza pentru pantofi eleganti cu toc gros si nu foarte inalt. Acestia iti ofera echilibru, fara a-ti obosi piciorul pe timpul zilei. Intra pe www.urbanshoestore.ro pentru a-ti alege cele mai confortabile, elegante si practice incaltari pentru zilele de birou. Asorteaza-le la rochii si fuste de vara, pentru un look de invidiat!

Iata cat de usor poate fi sa porti ceea ce iti place in lunile de sarcina! Profita de aceasta perioada pentru a fi cea mai chic mamica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu