cluc24

luni, 25 iunie 2018

Fii o familie eco - salvează planeta


Cu cât evoluăm în tehnologie, cu atât ne dă seama că pierdem pe partea noastră psihică și fizică. Sănătatea noastră este afectată tot mai mult și avem probleme pe care uneori le descoperim mult prea târziu ca să le remediem.
Defrișarea pădurilor, industria poluantă, noxele de la mașinile vechi, radiațiile la care suntem supuși sunt doar câțiva factori care ne afectează în mod direct. Natura a fost mereu un sprijin pentru om iar unii își bat joc de ea în folosul unor beneficii care în timp nu-i vor mai ajuta.
Datorită sărăciei care se diminuează, alteori se accentuează, s-au impus anumite mentalități. Fieare caaută să investească cât mai puțin pentru a vea cât mai mult. Alimentele sunt cum sunt, iar poluarea este în floare. Cumpărând o mașină ieftină dar poluantă, omul crede că a făcut o investiție perfectă, dar nu este chiar așa. Investind într-o mașină electrică, poluarea scade, mentenanța este mai ieftină iar consumul costă mai puțin.
Dar de ce folosm mașinile? Pentru a ne deplasa, dar uneori rămânem blocați ore în șir, pe drumurile publice.
Uneori, chiar noi putem face ceva în folosul naturii și implicit al nostru. Renunțând la mașină, măcar în momentele care în care se poate, adică în viața de zi cu zi, protejăm mediul înconjurător.
Deplasarea prin oraș se poate face cu bicicleta electrică, care oferă o multitudine de avantaje. Deplasarea este mult mai ușoară, putându-se trece ușor de coloanele de mașini și timpul de deplasare se reduce semnificativ. Autonomia bateriei oferă facilitatea de a nu fi nevoiți să căutăm puncte de alimentare, fiind suficientă o încărcare cu energie electrică, seara după finalizarea drumurilor obișnuite. Costurile cu consumul sunt mici iar întreținerea bicicletei nu necesită investiții mari. Iar acest transport este ca un supliment de sănătate pentru cel care o folosește, ducând chiar la o cură de slăbire eficientă.

O altă posibilitate de a reduce poluarea, a ne deplase sănătos este utilizarea unei trotinete electrice. Pentru copii, se poate alege un hoverboard tot electric! 
Cum ar fi ca toată familia să folosească aceste vehicule electrice? Ar fi numită familia ecologică!
 Cei interesați și informați au fost în 16 iunie  în showroomul evoMAG unde au putut testa trotinete electrice. Cu siguranță se vor mai organiza asemenea evnimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu