cluc24

marți, 19 iunie 2018

Amenajarea mansardei


Omul își construiește locuința în așa fel încât să se simtă bine în ea, și să poată spune cu certitudine că este acasă!
Cei care-și cumpără locuințele gata construite scapă de bătaia de cap legată de dimensionarea spațiilor, fiind preocupați doat de designul interior și de mobilier.
Cei care-și construiesc locuința de la temelie, știu cu certitudine ce vor și se pliază pe dorință.
Casele sunt cele mai căutate locuințe în prezent. Construcția locuințelor pe orizontală a luat având, față de construcțiile pe verticală de tip bloc.
De obicei marile investiții sunt în ridicarea construcției, amenajare interioarelor și mobilarea încăperilor după cele mai noi tehnologii.
O casă cu mai multe nivele este finalizată în timp îndelungat, chiar ani....
Primul pas este obținerea aprobărilor și instalarea utilităților aferente: curent electric, apă, gaz, canalizare.
Apoi se continuă cu finalizarea parterului și eventual cu etajul superior. Mansardele rămân mereu ultimele, în opțiunea proprietarilor. Aceste mansarde se construiesc inițial odată cu clădirea dar amenajarea lor este mereu amânată din lipsă de fonduri. Uneori această zonă este una prioritară dar puțin își dau seama. Acolo poate fi un dressing, poate fi debaraua și de ce nu, o cameră de relaxare, pentru sport sau fitness. Partea de zugrăvit este ușoară, deoarece nu necesită anumite „gusturi” ci doar necesități. Ferestrele trebuie să fie unele de calitate, verticale, pentru că în general acoperișul este înclinat pentru a fi în sprijinul sistemului de scurgere la ploi și pentru protecție la trăznet.
De curând, VELUX oferă asistență tehnică și sprijin doritorilor, oferind prețuri accesibile și având oferte promoționale.
De ce să amânăm amenajarea mansardei, doar pentru că nu ne putem alinia la cheltuielile necesare? Totul depinde de om, de modul în care-și organizează și planifică investiția și abilitățile personale....
De ce VELUX? Pentru că denumirea are semnificație... LUX vine de la lumină, de la luxi, iar VE.... se poate afla! Cine caută, găsețte ceea ce vrea!

Un comentariu: