cluc24

joi, 25 ianuarie 2018

TOP cele mai apreciate produse si servicii ale lunii IANUARIE

Luna cu cele mai mari reduceri ale anului se apropie de final, iar la sfârșitul acesteia este momentul să faci bilanțul investițiilor pe care le-ai făcut – a meritat sau nu să cumperi sau să apelezi la unele servicii? Le vei mai folosi în viitor? Au fost echitabile? De vreme ce în perioada reducerilor tinzi să fii purtat de val și de prețurile mici, această serie de întrebări te va ajuta să te orientezi în viitor.
Dacă ești încă nesigur sau cauți inspirație pentru lunile viitoare, află din acest articol care au fost cele mai apreciate produse și servicii la începutul anului 2018:
1. Anul trecut, Apple a lansat  ediția aniversară a Iphone-ului X, despre care ai auzit cu siguranță multe opinii prozitive și negative deopotrivă. Nu multi și-au permis, însă, să plătească 1000 de dolari pentru unul dintre cele mai așteptate telefoane. De aceea, au hotărât să își facă vechiul telefon să pară ca scos din cutie, iar pentru aceasta au apelat la serviciile de pe https://mobilefix.ro/, în urma cărora specialiștii au primit doar feedback-uri pozitive în luna ianuarie în materie de reparații ale produselor Apple. Acum știi cu siguranță că telefonul tău poate fi pe mâini bune când ai o mică problemă.
2. Cum a fost luna reducerilor mult așteptate, din acest top nu puteau lipsi produsele celui mai cunoscut brand românesc, Bigotti. Dacă nu ai adăugat deja o piesă vestimentară de la ei, poți căuta modele barbatesti de blugi pe Bigotti.ro, ca să te convingi personal de ce se află în toate topurile ce iau în considerare calitatea, design-ul și prețul.
3. Agențiile de turism online au fost la mare căutare în luna care se încheie pentru că mulți s-au convins cât de profitabile sunt ofertele achiziționate cu mult timp înainte. Cu siguranță te gândești, la rândul tău, unde să pleci anul acesta în concediu, astfel că agențiile au venit cu oferte variate la sejururi în țară și străinătate. Ai șansa să mai prinzi câteva dintre ele dacă te grăbești și să pleci poate chiar într-o mini-excursie de Valentine’s Day.
4. Produsele alimentare românești. Puțin suprinzător, poate, să vezi că o mare parte dintre români s-au orientat către produsele autohtone la început de 2018. Fie că este vorba de conserve sau gemuri, de produsele bio ori carne provenită de la fermele din întreaga țară, luna ianuarie a fost, fără îndoială, profitabilă pentru toți micii întreprinzători din România. La rândul tău, poți încuraja producătorii locali și susține calitatea produselor lor. 


Așadar, românilor le-a plăcut în luna ianuarie a noului an să investească și în produsele și serviciile autohtone, să aprecieze calitatea și bunul gust, dar și să investească pe termen lung în lucruri care merită. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu