cluc24

miercuri, 15 noiembrie 2017

Doctorul online

Bunul cel mai de preț al unei persoane este propria-i sănătate.
În general, omul își neglijează sănătatea până în clipa când apar anumite probleme ce induc unele carențe fizice sau psihice și influențează starea de bine a acestuia.. Uneori această problemă stringentă poate apărea într-un moment nepotrivit, când o informație utilă sau o intervenție necesară  poate fi afectată de anumite întârzieri din motive obiective. Vremea nefavorabilă, starea drumurilor, urgențele medicale sau lipsa personalului specializat și/sau al ambulanțelor sunt lucruri neplăcute care influențează starea omului în general și al pacientului în special..
Un apel de urgență la 112 este de real ajutor, putând oferi informații prețioase  dar, pentru informații amănunțite și mai ales pentru elucidarea anumitor simptome care apar și care nu sunt chiar urgențe, există de curând o nouă opțiune utilă și benefică în mediul online.
Această platformă online, numită Doclandia,  este 100% românească și oferă informații medicale la solicitare, fiind de fapt asociate cu niște vizite online la medic. Se adresează atât publicului din România cât și celor din Diaspora. Pe platformă există peste 400 de medici colaboratori, profesionisti care răspund solicitărilor clienților oferind opinii despre sănătate.
Medicii care colaborează cu această platformă sunt de diferite specialități iar datele furnizate sunt directe și  la subiect, oferind sfaturile și soluțiile aferente. 
Accesarea platformei online se poate accesa de pe orice dispozitiv conectat la internet și pe baza unui abonament nelimitat, la orice medic. Abonamentele se obțin ca urmare a creării unui cont personal pe platformă, contra cost. Abonatii pot trimite fisiere direct catre medic de pe telefon (poze) cu analize sau radiografii

De multe ori, în viață, o informați utilă primită la momentul oportun poate salva o vieță sau poate opri anumite complicații ale unor boli aflate în fază incipientă.

Este un fapt îmbucurător că există mereu opțiuni noi, conforme cu dezvoltarea tehnologiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu