cluc24

luni, 11 septembrie 2017

Provocarea campionilor

BlogAwards organizează și în acest an competiția Blogathon 2017, unde îi provoacă pe bloggeri la o competiție de anduranță blogosferică pentru a-și depăși propriile limite. Campionii Blogosferei sunt răsplătiți în cadrul acestei competiții.
Conform regulamentului preluat de pe situl competiției, se acordă premii celor clasați pe primele 40 de locuri.
Clasamentul competiției se realizează pe baza punctajelor obținute la campaniile individuale ce aparțin competiției. Ocupantii locului 1 ai fiecarei campanii individuale vor primi cate 4 puncte, ocupantii locurilor 2 vor primi cate 3 puncte, ocupantii locului 3 vor primi cate 2 puncte. Fiecare participant va primi cate un punct pentru fiecare articol inscris intr-o campanie. Ocupantii primelor trei locuri nu vor mai primi in plus puncte pentru participare, ci doar punctele corespunzatoare  (4 puncte, 3 puncte sau 2 puncte, dupa caz).
Primii 40 de bloggeri din Clasamentul Blogathon 2017 vor primi garantat câte un pachet format dintr-un tricou de blogger și unul sau mai multe gadget-uri precum selfie-stick-uri, seturi de căști, baterii externe și alte surprize. Bloggerii vor alege, în functie de locul pe care se vor clasa, câte unul sau mai multe produse. Bloggerul clasat pe primul loc poate alege orice produs, cel clasat pe locul doi poate alege orice produs cu excepția celui ales de bloggerul de pe locul 1 și procedura se repetă până la locul 40. Totalul de premii rămase, scade în funcție de alegerea blogerului clasat pe un loc precedent, mai bun.
Pe lângă aceste premii ale competiției se oferă și premii individuale pentru fiecare campanie participantă la competiția Blogathon 2017. Premiile corespunzatoare fiecărei campanii în parte vor fi acordate în termen de cel mult 21 de zile din momentul anunțării câștigătorilor. Câștigătorii vor fi anunțați în termen de cel mult 14 zile din momentul încheierii fiecărei campanii individuale.
Deși spor la scris și succes tuturor în campanie. Important este să participi, având un blog, care să corespundă cerințelor campaniilor individuale și competiției.

Mai multe detalii se găsesc pe situl campaniei. Eu am participat la competițiile anterioare, am câștigat și vă recomand și vouă să vă înscrieți.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu