cluc24

miercuri, 27 septembrie 2017

Între empirism și modernism

Omul este supus bolilor, atât din neglijența manifestată asupra propriei persoane cât și datorită altor factori, independenți de el, ca persoană.
Fiecare încearcă să evolueze pe calea vieții, iar când întâmpină o problemă medicală, încearcă și face tot posibilul pentru a reveni într-o direcție... sănătoasă.
În ziua de azi, medicamentele au evoluat și există tot mai multe posibilități și oportunități atât pentru imunizare cât și pentru evitarea infecțiilor cu diverse bacterii.
Igiena are propriul său rol, unul important pentru sănătate. Dar indiferent de grija manifestată de om, acesta poate avea probleme de sănătate din cauza lipsei informațiilor utile.
Multe persoane nu-și permit, din cauza timpului prețios sau al lipsei fondurilor financiare să meargă la medici, la apariția primelor simptome ale unei boli necunoscute. Ei studiază pe internet, iar unele informații, poate false, nu reusesc să-i ajute. Alteori, acestia apelează la leacuri băbești, care uneori își fac efectul, alteori nu.
De exemplu, în cazul pierderilor de energie, uneori un leac băbesc pentru deochi este util, dar în cazul apariției păduchilor, trebuie folosite metode moderne. În acest ultim caz, nu este necesară „afișarea bolii” conform metodelor învechite și totul se poate rezolva cu un singur produs, nou și util.
Dacă în trecut, persoana care avea vizitatorii nepoftiți, păduchi, era tunsă zero și se începeau tratamentele tradiționale din vremea respectivă, soluții bazate pe gaz, oțet, spirt, frunze de nuc sau pieptănarea cu un pieptăn dur, special pentru aceste operații, acum există alte metode, moderne. Toate aceste tratamente, pe lângă duritatea lor, semnalizau evident, că pacientul suferă de un atac al păduchilor și toți se îndepărtau de acesta, considerând că igiena acestuia era una precară.
În prezent, aceste tratamente și ipoteze sunt false. Păduchii pot apărea și la cei care sunt îngrijiți dar o piele sensibilă... Tratamentul actual, farmaceutic are la bază trei funcții importante, oferind soluții pentru fiecare dintre ele: prevenție, detectare sau tratament. Toate aceste trei etape funcționale au ca soluții unele produse pe bază de șampon și/sau spray. Acestea acționează eficient și în timp util.
Paranix este unul dintre producătorii acestor produse farmaceutice ce încep să câștige încrederea consumatorilor, conform graficului realizat de această companie.


Metodele empirice de a scăpa de păduchi nu sunt o soluție....


Tehnologia avansată, vine în sprijinul tuturor pacienților, doar cu condiția ca ei să-și dorească și să dedice timp, pentru propria însănătoșire.
Sănătatea, de orice fel, este mai importantă decât toate, în viață!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu