cluc24

miercuri, 27 septembrie 2017

3 moduri prin care poti deveni mai INDEMANATICA!

Ti se intampla des sa te impiedici, sa scapi obiectele personale pe jos sau sa le uiti acasa? Ti-ai deteriorat o mare parte dintre lucruri, din cauza neatentiei sau pentru ca te grabeai foarte tare? Daca raspunsul la aceste intrebari este unul afirmativ, este posibil sa fii o persoana mai putin indemanatica. Ei bine, nu esti singura!
De obicei, cauzele micilor accidente sunt deficitul de atentie, starea permanenta de agitatie sau graba si lipsa organizarii potrivite.

Afla, in continuare, cum poti deveni mai indemanatica in viata de zi cu zi!

1. Organizeaza-te!

Daca dai, adesea, vina pe natura ta neindemanatica, ai fi surprinsa sa afli ca pot exista si alte cauze pentru accidentele minore. De exemplu, daca ti-ai dat seama, in ultimul moment, ca ai uitat sa iei cu tine laptopul, asa ca te-ai grabit sa il insfaci si, din greseala, i-ai spart ecranul, este posibil ca lipsa organizarii sa fie de vina. O solutie de moment ar fi magazinul Laptopstrong, de unde iti poti comanda un display nou insa, pe termen lung, trebuie sa inveti sa iti planifici timpul mai eficient. De exemplu, propune-ti ca, in fiecare seara, sa iti pregatesti lucrurile necesare pentru a doua zi. Astfel, nu vei mai fi mereu pe fuga si nu vei mai risca sa produci accidente.


2. Fii prezenta!

De multe ori, neindemanarea este cauzata si de faptul ca nu esti prezenta in moment. Manevrezi telefonul, in timp ce te gandesti la vacanta, iti pregatesti mancarea, in timp ce mintea ti se indreapta spre sarcinile de rezolvat dupa masa si asa mai departe. Nefiind ancorata in prezent, nu vei putea gestiona cu atentie obiectele din jurul tau, riscand sa le strici sau sa comiti diverse erori. Ia-ti masuri de precautie si verifica oferta Husafolieprotectie.ro, caci o husa si o folie protectoare sunt esentiale pentru tine. In plus, incearca sa te implici in activitati ce iti pot antrena atentia, precum cititul, yoga sau alt sport ce presupune concentrarea pe propriul corp.

3. Gaseste-ti un hobby!

Daca vrei sa devii indemanatica, incearca sa iti gasesti o pasiune si sa inveti ceva nou. Acest lucru te poate ajuta enorm sa iti educi atentia, concentrarea si sa iti pui corpul la incercare. De exemplu, te poti inscrie la un curs de pictura, sculptura sau alte arte plastice. Astfel, iti vei antrena abilitatile si, in timp, vei observa schimbarile pozitive!

Asadar, daca esti o fire neindemanatica, pune in practica acestei sfaturi utile. Cu siguranta, te vor ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu