cluc24

joi, 31 august 2017

Ghid pentru barbati: 3 piese ESENTIALE pentru un look de vedeta

Nu mai este niciun secret faptul ca si domnii, nu doar doamnele, isi doresc sa arate impecabil si sa poarte haine care sa le scoata in evidenta toate calitatile. Moda a devenit un subiect important in viata barbatilor pentru ca acestia au fost inspirati de diferiti actori si cantareti celebri, care s-au facut remarcati si datorita stilului vestimentar pe care l-au abordat.
Iti doresti sa fii un barbat bine imbracat? Urmaresti cu interes toate noutatile in materie de moda de la Hollywood? Atunci afla, in continuare, care sunt piesele vestimentare de care ai nevoie pentru a adopta un look de vedeta.

Iata care sunt cele 3 piese care te vor ajuta sa arati ca o CELEBRITATE:

1.Gecile

Unele dintre piesele de rezistenta, care nu pot lipsi, sub nicio forma, din garderoba ta sunt gecile. Cei mai multi dintre actorii de la Hollywood opteaza pentru jachete cu un croi inedit, fie ca acestea sunt confectionate din piele sau din denim, cu imprimeuri sau fara. De aceea, daca vrei sa adopti un stil vestimentar asemanator cu al acestora, ar trebui sa iti achizitionezi cateva astfel de articole. In acest sens, pe site-ul BMan.ro  gasesti o multime de modele de geci, dintre care le poti alege pe cele care iti plac si ti se potrivesc cel mai bine. Fara indoiala, daca vei purta cu atitudine aceste piese vestimentare, nu doar ca vei arata ca un star, dar vei face furori oriunde vei merge.

2.Pantofii din piele
Chiar daca multi domni considera pantofii din piele ca fiind depasiti, adevarul este ca acestia au revenit in tendinte. Mai mult decat atat, vedetele pun mare accent pe calitatea pieselor vestimentare pe care le poarta, iar despre pantofii din piele stii deja ca se incadreaza in aceasta categorie. Fie ca optezi pentru pantofi eleganti, pentru ghete casual sau pentru bocanci, cert este ca incaltamintea din piele iti va oferi un aer de star international.

3.Accesoriile
Cu siguranta, ai observat ca cele mai multe dintre celebritatile masculine de la Hollywood nu se tem sa isi accesorizeze tinutele intr-un mod extravagant. Drept urmare, ai grija ca fiecare tinuta pe care o porti sa fie accesorizata corespunzator. Poti alege ceasuri, bratari si brose barbatesti, dar si palarii, ochelari de soare si curele cu forme si texturi iesite din comun. In mod cert, vei reusi ceea ce ti-ai propus, daca vei face loc in dressing-ul tau si pentru aceste piese.

Iata, asadar, care sunt cele 3 piese vestimentare pe care trebuie sa le integrezi in tinutele tale, pentru a adopta un look de vedeta.


2 comentarii: