cluc24

miercuri, 3 mai 2017

Top 5 lucruri NEASTEPTATE pe care le poate colectiona o femeie

Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret ideea conform careia reprezentatele sexului feminin pot avea o imaginatie extrem de bogata atunci cand isi propun. Oricat de bizar ar parea rezultatul gandirii lor creative, femeile isi sustin propriile pareri indiferent de influenta celor din jur.
Un lucru care ar putea sa va surprinda la capitolul pasiuni feminine se numara prezenta unui hobby pe care multi dintre voi il aveau in copilarie: colectiile. Totusi, doamnele dovedesc si de aceasta data ca pot fi extrem de creative cand vine vorba de colectiile lor. Daca majoritatea dintre voi obisnuiati sa colectionati stickere pentru cataloage, timbre sau ursuleti de plus, reprezentantele sexului feminin au colectii impresionante de obiecte la care poate ca nu v-ati gandit niciodata.
De aceea, in randurile urmatoare, veti putea descoperi 5 lucruri neasteptate pe care le pot colectiona femeile.
Iata ce poate colectiona o femeie cu imaginatie!
Doamnele nu se limiteaza la strans lucruri banale precum servetele, timbre, carti postale sau bilete de tren. Astfel de obiecte nu le reprezinta, de aceea prefera sa isi formeze colectii fabuloase precum cele enumerate mai jos:
·         Invitatii de nunta. Stiti deja ca femeile iubesc sa se faca remarcate la evenimente importante, acesta fiind si motivul pentru care onoreaza, cu placere, fiecare invitatie de nunta ori botez. Pe langa distractia garantata si prilejul de a primi remarci pozitive cu privire la tinuta, femeile participa la petreceri si din dorinta de a-si imbunatati colectia de invitatii. De altfel, multe dintre ele apeleaza la https://www.mandiva.ro/invitatii/invitatii-nunta/ atunci cand simt nevoia sa aduca un suflu nou colectiilor lor.

·         Genti. Femeile au o pasiune declarata pentru shopping, activitatea pe care o fac cu placere indiferent de starea de spirit, de vreme ori de buget. Iar daca dressingul de acasa are nevoie de imbunatatiri, cu atat mai mult se cere o sesiune de cumparaturi. Pe baza acestei activitati, doamnele au construit adevarate colectii de pantofi, genti si alte item-uri specifice acestei categorii. Printre achizitiile de top din colectia de posete ale doamnelor se afla si acele genti dama piele pe www.zevo.ro la care posesoarele nu renunta niciodata.

·         Cesti. O alta colectie interesanta este cea formata din cesti pentru cafea. Foarte multe doamne si domnisoare o vad ca pe o modalitate de a detine cele mai frumoase modele din care sa isi savureze zilnic cafeaua de dimineata.  De altfel, aceste cesti se regasesc in diferite marimi, modele si culori in vitrinele iubitoarelor de cafea.

·         Flori. Femeile pot colectiona diferite specii de flori pe care le pastreaza in albume de colectie atunci cand se usuca. Astfel, in vacante, atentia iubitoarelor de flori se concentreaza pe gasirea celor mai rare specii de plante in functie de anotimpul de afara, dar si pe achizitionarea acelor aranjamente florale deosebite pe care sa le pastreze pentru colectie. Se pot gasi flori deosebite in acele aranjamente florale la iMOD FLOWERS la care doamnele apeleaza pentru a-si imbunatati colectiile.  


·         Plicuri de ceai. Printre cele mai neobisnuite colectii ale reprezentantelor sexului feminin se regasesc pliculetele de ceai in arome diverse. Doamnele gasesc cel putin  interesanta activitatea de a vana cele mai deosebite pliculete de ceai pentru a-si forma colectii valoroase in albume in care adauga informatii si detalii despre fiecare tip de ceai. 

Iata 5 dintre cele mai interesante colectii pe care le au femeile. Cu siguranta, nu va asteptati la multe dintre cele mentionate anterior, intrucat majoritatea dintre voi erati de parere ca doamnele nu pot colectiona altceva decat haine, bijuterii si pantofi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu