cluc24

marți, 23 mai 2017

BlogAwards și Allview, un tandem imbatabil

De când particip mai activ în competițiile de blogging pot spune că am acumulat experiență.
Prin experiență se înțelege atât prietenia cu alți colegi din lumea așa-zisului jurnalism online cât și premii care răsplătesc munca depusă.
Concursurile de blogging sunt molipsitoare. Este ca atunci când te apuci de fumat și renunți cu dificultate, sau mănânci ciocolată și este greu să renunți, chiar dacă greutatea crește cu fiecare gram de ciocolată consumată.
Uneori esti dezavantajat în competiții dar există o vorbă, obișnuită în concursurile sportive: “Ai pierdut, continuă. Ai câștigat, continuă”.
Este adevărat că de multe ori nu acceptăm ușor înfrângerile, dar alteori, vrem să ne retragem în glorie... iar când suntem pe val, continuăm...
Din instinct, blogul face parte din viață. Fiecare articol înseamnă o perioadă de gândire, iar blogul, este ca un album, al cărei pagini dacă le derulezi, îți revezi viața, trecutul...
BlogAwards este o platformă apreciată cu multe concursuri pentru bloggeri ce oferă premii atractive. Fără această platformă, blogosfera ar fi fost mult mai săracă.
De câte ori mă gândesc la BlogAwards, instantaneu, îmi vine în memorie și brandul Allview. Cele două sunt compatibile din multe puncte de vedere. Nu este bine să divulgi secretul, pentru ca fiecare să descopere singur, așa cum Americo Vespuci a descoperit America, înaintea lui Columb.
Allview deține produse interesante, care sunt prezentate și testate pe diverse canale media, chiar de reprezentantul BlogAwards.
Ceea ce este cel mai important și remarcabil, îl reprezintă faptul că Allview este o marcă românească care a reușit să cucerească piața și mai ales, să se mențină.
De curând, s-a lansat un device care este compatibil cu Amazon Alexa Voice și ne cucerește. Este vorba de micuța Boxa Allview V-bass .
Când spun că este micuță, mă refer la propriu, nu la figurat, având doar 300 de grame. Mărimea nu contează, atâta timp cât ai inteligență, exact ca la oameni, unde fizicul se deformează dar inteligența rămâne.
De ce este inteligentă, o boxă? Pentru că nu este doar un simplu accesoriu. Se încarcă prin cablu USB, WI-FI, având o autonomie de patru ore și ne vorbește... Deocamdată doar în engleză dar poate pricepe și în limba română. Răspunde exact ca un om, dar nu este la fel de sâcâitor ca unii dintre ei.
Timpul se scurge și am treabă.... O întrebare totuși, pot să-i pun... „Oare câștig vreun premiu în această primăvară?”. Nu pot să întreb direct, dacă mă pricep la blogging....

Primesc un răspuns... care mă face să zâmbesc....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu