cluc24

joi, 20 aprilie 2017

Vacanța din vecini

Fiind o perioadă propice vacanțelor, visul meu a devenit realitate. Vecinii de peste drum, au plecat în vacanță! Și nu așa oricum, ci pentru două luni! Ei nu făceau zgomot mare dar mă intimidau cu modul lor de viață. Plecând, mi-au lăsat mie cheile de la casă, ca să am grijă de aceasta.
Abia plecaseră, că eu am și zburat, la figurat, în casa lor, oprindu-mă în grădină, la piscină. Aveam costumul de baie pe mine și am coborât în apă... Surprindere! Piscina era goală... ca și cum secase apa din oraș. M-am învârtit prin zonă și am repornit apa. Eram fericit. Sistemul piscinei folosea rezistențe de încălzire, pentru a nu face baie rece. După ce totul a fost conform principiilor și planurilor stabilite de mine, pentru mine, m-am aruncat în apă. Eram în vacanță, aproape de casă... două luni!
După o săptămână, m-am gândit să-mi invit și prietenii pentru a ne delecta împreună, cu plăcerile vieții. Au venit, ne-am relaxat și ne-am distrat. După plecarea lor însă, am descoperit dezastrul lăsat de ei. Bine că nu a venit poliția din cauza gălăgiei pe care am făcut-o!
M-am apucat de curățenie prin grădină și living, ca apoi să rămân singurul posesor al locației. Nu a fost grea treaba, doar obositoare. După finalizarea curățeniei era clar că trebuia să mă relaxez în piscină. Intru în apă și... nu-mi văd corpul. Era cu mine.... dar apa nu mai era limpede. Avea o culoare ciudată, de parcă toată murdăria picase pe acolo. Dacă sunt bacterii? Brrr. Am ieșit din piscină, mai repede decât intrasem.
Am golit bazinul și am constatat că s-a adunat murdărie... Căutam soluția salvatoare, supărat că micul meu concediu poate fi compromis.  Am oftat, dar între timp am descoperit un aspirator... de fapt era un robot RV 5500. M-am plimbat prin jurul acestuia, ca și cum era o fată frumoasă pe care vroiam să o cuceresc, i-am citit instrucțiunile pe care le avea atașate și am pornit la treabă. 

Am golit piscina și apoi am realimentat, apelând de această dată și la sistemul de filtrare cu nisip Clear 4, care oprea intrușii....



În zece minute, mă relaxam în apa limpede, cu un pahar din licoarea lui Bachus, fiind în perfectă armonie: persoană – piscină – relaxare.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu