cluc24

marți, 18 aprilie 2017

Util, tehnic și pe înțelesul tuturor

Ce faci când ai nevoie să afli informații despre unele gadgeturi? În general intri pe situl Blogatu  și-ți iei informațiile de care ai nevoie. Dar, mulți sunt de genul biblic, Toma Necredinciosul și “dacă nu vezi nu crezi”. Și pentru ei există soluții. Există un canal You Tube numit și  Testarea unde aceste produse, așa cum spune și denumirea, testează produsele și oferă informațiile video.

Deci putem spune cu certitudine că în urma facilităților virtuale, avem acces la toate informațiile pe care le căutăm. Este adevărat că unele nu sunt chiar în concordanță dar putem discerne și alege ceea ce vrem și ceea ce credem că este real.
Revenind la ideea cu blogul prezentat anterior, acolo găsim toate informațiile tehnice de care avem nevoie. Poate sunt mult prea tehnice, pentru unii vizitatori. O mică observație legată de modul de prezentare, este ca pe lângă informațiile tehnice detaliate, să fie un paragraf, unde pe scurt să se explice facilitățile, mai concret, utilitatea clară a produsului, gen:
“Camera foto realizează poze și videoclipuri la rezoluții mari. Astfel fotografia printată are o calitate superioară, putându-se realiza, fidel, la orice dimensiune, pe hârtie”.
“Acest produs poate încorpora suplimentar un card de memorie suficient de mare pentru a încăpea toate pozele dintr-un concediu!”
“Produsul este recomandat de specialiști și pentru detali suplimentare, contactați cu încredere, producătorul ...”.
O remarcă proprie este faptul că produsele promovate sunt în general mărci românești care încep să cucerească piață.
Până acum, nu am încercat niciun produs Allview, deoarece părerile erau împărțite. Acum m-ar tenta un X4 Soul Style dar nu înainte de o testare prealabilă. Acest produs va fi disponibil din luna mai, realizându-se o precomandă, înainte de acest termen. “Acest produs poate încorpora suplimentar un card de memorie suficient de mare pentru a încăpea toate pozele dintr-un concediu!”... mai ales că se apropie perioada.... Astfel nu mai trebuie să fim agitați, să verificăm mereu gradul de încărcare al cardului, sau să ne stresăm să le descărcăm, pe laptop, din ce în ce mai des. Când începi să faci poze, uneori, uiți să te oprești.

Dar nu doar această facilitate mi-a atras atenția... celelalte le puteți descoperi întrând pe situl Allview, la produsul X4 Soul Style .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu