cluc24

luni, 3 aprilie 2017

Călătorie prin orașul meu, COOL!

Fiecare dintre noi, ne apreciem și ne iubim propriul oraș. Chiar dacă nu ne dăm seama, timpul așterne amintiri asupra existenței noastre, iar aceste imagini prăfuite fac parte din albumul vieții noastre.
Timpul zboară și de multe ori ajungem să spunem: „Ce frumos este orașul meu!” dar, doar atunci când avem câteva clipe pentru noi, pentru mediul înconjurător și frumusețea pe care în viața de zi cu zi, nu o remarcăm.
Într-o zi frumoasă de primăvară, m-am decis să-mi iau pantofii mei cei noi din colectia pentru barbati: pantofi sport pentru barbati ECCO COOL  și să mă las purtat de ei, prin oraș. Abia am reușit să țin pasul cu ei, pentru că zburdau precum un copil lăsat la joacă de niște părinți autoritari.
Am pornit spre centrul vechi al orașului, apoi am trecut prin centrul civic, traversând când pe o parte, când pe alta a trotuarelor, ca un turist rătăcit. Mi-am testat „obezitatea” pe strada Sforii, unde am reușit să merg agale, fără a-mi ascunde burta... Am ajuns apoi prin pădurile din jurul orașului unde am ratat întâlnirile cu ursul, deși am vrut să-mi fac un selfie cu el... Am continuar drumul spre Poiana Brașov oprindu-mă la Belvedere, unde am putut admira orașul în toată splendoarea lui... Nu este cel mai frumos oraș?

Obosit dar fericit pentru că m-am regăsit în mijlocul naturii, am pornit spre Livada Poștei, unde tocmai se terminase raliul Brașovului și mă îndreptat spre centru unde urma să aibă loc concertul formației Holograf. Muzică, andrenalină, natură...
Brașov, oraș de vis!
Toate acestea au avut un punct comun: pașii dirijați de către pantofii sport casual barbati ECCO COOL 2.0 , albaștri, culoarea mea preferată. Designul cool și combinația perfectă între stil și confort s-au îmbinat armonios cu căptușeală din textil moale ce provoacă senzația plăcută de... moale. O femeie a vărsat din greșeală un lighean cu apă spre mine, pe trotuar, dar pantofii impermeabili, au rezistat cu bine. Călătoria poate continua!


Deși am călătorit cam mult, nu se vede nici măcar o urmă de uzură, la pantofi, deci sunt rezistenți, la fel ca și trestia, care se îndoaie la vânt, dar nu se rupe! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu