cluc24

vineri, 3 martie 2017

Dwyn, locul unde găsești tot ceea ce vrei

A venit primăvara! Acum este sezonul bijuteriilor pentru doamne. Dar... dacă un bărbat își serbează onomastica în luna lui mărțișor, ce va primi?
Ce-și doresc bărbații? Unii vor una, alții vor alta, dar produsele de ingrijire personala sunt cadourile perfecte, nu doar pentru bărbați, și chiar pentru femei!
Calitatea produselor uneori lasă de dorit. Cumpărătorul are tendința de a verifica produsele pentru a se asigura ca ceea ce achiziționează este într-adevăr conformă propriilor dorințe. Dar în acest fel, timpul ... se scurge. Varianta online este o opțiune ideală.
Deci...cine? Cum? Ce?

Unul dintre cele mai bune magazine online, recomandat ca urmare a unei experiențe de peste 12 ani în domeniu, este Dwyn.
Ce recomandă acest magazin? Din ce motiv ar fi unul mai bun decât celelalte?
Magazinul online are o mare diversitate de produse: electronice, electrocasnice, produse specifice pentru femei, copii și bărbați. Calitatea produselor se certifică prin documentele producătorului iar seriozitatea nu lasă de dorit. Orice inconvenient reclamat, este soluționat în maxim 24 de ore, atât în mediul online, cât și în magazinul fizic, existent.

Termenul de livrare al comenzii este de maxim o zi în țară, sau în aceeași zi, pentru livrările în București.
Orice produs livrat, dacă este necorespunzător sau nu satisface cerințele clientului, poate fi returnat în 14 zile. Plata produselor comandate se poate efectua ramburs pentru colete, numerar sau card la magazin. Se pot achiziționa produsele și în rate avantajoase. Promoțiile de la acest magazin sunt reale și chiar se fac reduceri!

Acum se pune întrebarea... ce cumpărăm?
Găsim orice dorim, de la televizoare, telefoane mobile, laptop-uri, jocuri sofisticate până la o banală dar indispensabilă placa de par .
Produsul care mă interesează atât pe mine cât și pe o mare parte dintre persoanele cu care intrăm zilnic în contact, este un cântar. În zilele de azi, datorită stresului și a problemelor de alimentație, trebuie să avem grijă de propria noastră greutate, care este un semnal al apariției bolilor. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, unii fac jogging, alții merg la sala de fitness dar apoi “scapă” la mâncare, iar efortul făcut, a fost în zadar. Având permanent un cântar la dispoziție, ne putem modela stilul de viață, pentru a fi unul sănătos și practic în același timp.
Cantarul Salter 9059 este perfect pentru fiecare dintre noi. 
Cântarul furnizat de Salter prin Dwyn Shop este unul digital care se alimentează de la o baterie (acumulator) model AAA sau R3. Este realizat din material de oțel inoxidabil, putând fi utilizat în băi. Pe lângă indicarea greutății (maximul este de 180 kilograme) acesta mai este un indicator de suprapresiune.


Acest produs ne provoacă mai multe stări: bucurie când valorile scad, pe zi ce trece, sau de supărare, când valorile indicate sunt constante, ori mai rău, în creștere... iar persoana care se cântărește nu îndeplinește două condiții esențiale : să fie femeie, și gravidă....

Dwyn este locul unde găsești tot ceea ce vrei. Este un supermarket online! Poftiți la cumpărături!

2 comentarii: