cluc24

luni, 6 martie 2017

Bijuteria ... 3D

A sosit primăvara și o dată cu acest anotimp a venit și momentul în care femeile trebuie sărbătorite. Nu doar, trebuie, ele chiar își doresc și așteaptă anual, cu nerăbdare această perioadă. Este sezonul cadourilor, când pentru fiecare bărbat, femeia iubită devine mai specială și  mai importantă. Precum fiecare primăvară este specifică unui singur an, așa și cadourile trebuie să fie unice.
Femeia apreciază mult acele cadouri care pe lângă simbolul primăverii, aduc o anumită noutate, ceea ce denotă faptul că ele nu au fost uitate sau neglijate.
Mereu trăim cu percepția că ceea ce oferim este cel mai frumos dar, însă poate nu este cel mai semnificativ. Pentru a demonstra că femeia este într-adevăr unică, aceasta trebuie să primească un cadou personalizat. Multe lucruri noi apar, tocmai datorită dorinței de frumos, plăcut ochiului și de asemenea, util.
Chiar dacă în general, cu prilejul acestor evenimente, se oferă mărțișoare și bijuterii, acestea pot fi și ele la rândul lor, unele speciale.  Există martisoare personalizate  care sunt realizate prin tehnica de taiere laser , ceea ce le face să fie unicate. Majoritatea persoanelor, când aud de cuvântul „laser”, se gândesc la lucruri total diferite: laserul de la operații medicale, laserul care face parte din domeniul fizicii și chimiei (fuziunea nucleară, fotochimie), a metrologiei.
Albert Einstein a inventat și a pus bazele laserului, stabilindu-i principiile în urma  cercetărilor realizate până în anul 1916. Nimeni nu s-a gândit în acele vremuri, că această tehnologie va avea o așa mare extindere a domeniului de utilizare.
Este cunoscut faptul că prin procesul de prelucrare cu laser se obțin diverse obiecte. Prin debitarea cu laser se pot tăia și inscripționa materiale din lemn sau plastic, care au o formă plată iar produsele finite pot fi de o mare varietate.
Procesul de debitare constă în direcționarea unui fascicul de lumină pe suprafața unui material care este realizat pe computer cu ajutorul unui program grafic.
Forma produsului dorit se realizează cu ajutorul programului grafic, după care, această machetă se va printa în format 3D. După aceste operații premergătoare, printul se va tăia și se va grava cu laser. Imprimantele model 3D redau cu fidelitate rezoluția obiectului în funcție de înălțimile straturilor, care sunt măsurate la micron prin intermediul programului digital.
Aceste mărțișoare sau bijuterii astfel realizate devin unele personalizate care pot fi cadouri ideale pentru femei. Putem spune că tehnologia avansată vine în sprijinul oamenilor și o exploatare ideală a acesteia, produce atât bucurie cât și uimire.
Produsele handmade realizate prin tehnica tăierii și a prelucrării laser sunt obiecte 3D care prin fantezia lor, fac mai plăcută existența omului. Pe lângă aceste bijuterii și mărțițoare, în portofoliul de produse handmade, cu print 3D și alte obiecte utile precum: suporturi de pahare, machete de arhitectură și chiar trofee. 


De 8 Martie se pot oferi bijuterii și/sau mărțișoare printate în format 3D de către Print 3D București, ale căror servicii de tăiere și prelucrare laser sunt realizate de către Debitare Laser București.  



Dacă nu putem oferi Luna de pe cer, femeilor dragi, atunci să le oferim obiecte handmade, mărțișoare și/sau bijuterii fantastice... 3D.

Un cadou unic pentru o femeie specială!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu