cluc24

sâmbătă, 11 februarie 2017

Tehnologia IPL

Frumusețea vine atât din interior cât și din exterior. Frumusețea interioară este modelată de fiecare, după propria gândire, percepție și imagine publică. Frumusețea exterioară trebuie cultivată. Omul îngrijit este mereu unul apreciat. Îmbrăcămintea adecvată, ținuta perfectă este o imagine a reușitei în viață.
Corpul are un rol important în existența omului.  Pielea catifelată trebuie îngrijită, nu degeaba se spune uneori: "te mănâncă pielea...”
Femeile își întrețin pielea fină folosind diferite metode de epilare. Una dintre cele mai frecvente epilări definitive este cea cu IPL.  Prescurtarea de IPL vine de la „lumină intens pulsată”, care definește o tehnologie folosită atât în tratamentele corporale cât și în cele faciale, ajutând la eliminarea părului de pe orice suprafață, nedorită, de pe corp.
Această tehnologie a fost ridicată la rang de artă de către Nomasvellocare de la apariția ei din anul 2007, a reușit să-și extindă activitatea în toată lumea largă. În anul 2010, a reușit să vină din Spania tocmai în România pentru a le ajuta pe romance să fie printer cele mai frumoase! Oferta lor este una ideală și are flexibilitate, deoarece compania deține mai multe filiale pe teritoriul României.
Centrele de înfrumusețate care utilizează tehnologia IPL sunt specializate în  terapii faciale și epilări definitive. Aceste tratamente  nu sunt dureroase și se aplică printre altele, pentru acne, riduri, pete solare, îmbătrânire, linii de expresie.
Tehnologia IPL a luat locul vechilor metode de epilare, dintre care epilarea cu ceară a fost și mai rămâne una constant utilizată.
Menținerea tinereții și a frumuseții, în acest fel, nu mai este o problemă. Suferința pielii nu este o boală cronică și devine doar o amintire veche, de scurtă durată.


Frumusețea ține de atât de persoană cât și de modul în care acesta se îngrijește.

3 comentarii: