cluc24

luni, 13 februarie 2017

Speranțe pentru sănătate

Politica din prezent învrăjbește lumea. Prietenii se ceartă, familiile se dezbină iar nervii își fac loc în viața oamenilor. Politica este un instrument al vieții, al societății umane. Este mare păcat că politicienii nu se implică în redresarea țării. Adevăratele valori ale unei națiuni ideale sunt: învățământul, sănătatea și mediul înconjurător (natura).
Din păcate, cei care învață, studiază cu greu, nu găsesc oportunități pentru propriile cariere în țară și aleg calea exilului. Sănătatea se duce de rîpă de când pădurile tot dispar iar, poluarea ia locul aerului neviciat.
Nu trebuie să ne mirăm că apar tot mai multe boli, iar națiunea va deveni, curând una bolnavă. ONG-urile care se implică în diverse activități umanitare, au nevoie de sprijin financiar, de donații, pentru a reuși în proiectele lor. Bursa Binelui este o platformă online unde se fac donații necomisionate, iar proiectele participă la Campionatul de Bine.
Unul dintre cel mai interesante proiecte este cel al Centrului de Excelență pentru studiul și tratarea leucemiilor. Proiectul are ca scop finanțarea unui Centru de Excelență pentru studiul leucemiei prin cercetări care să combată această boală, mortală. Medici și voluntari de la mai multe spitale vor colabora pentru realizarea și găsirea de soluții care pot salva vieți.
Acest proiect participă la concursul Campionatul de Bine, în perioada cuprinsă între 6 decembrie 2016 și 15 februarie 2017. Vor fi alese trei proiecte câștigătoare care, primesc triplate acele sume donate, în limita a până la 5000 de euro.

Sănătatea este cel mai de preț bun al omului. Un om sănătos este o persoană bogată!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu