cluc24

duminică, 12 februarie 2017

SPERANȚE PENTRU COPII

Oamenii sunt interesați de propriul lor bine. Puțini au timp să se gândească și la cei din jur. În ultimul timp, oamenii au devenit răi. Ei s-au transformat din oameni buni, în persoane preocupate doar de binele și bunăstarea lor.
Răutatea oamenilor vine din mediul înconjurător, de la cei din jurul lor. Oare nu este mai plăcut să faci un bine, decât să te bucuri sau să participi la răul altcuiva? Toți ar spune că nu se regăsesc printre cei răi, fiind buni, în sufletul lor…
Viitorul nostru se reflectă în generația tânără, în copii. Ei trebuie să aibă o educaâie adecvată și să fie sănătoși fizic și psihic.
Ce ne facem cu copiii care sunt bolnavi? Ei trebuie îngrijiți și crescuți astfel încât, dacă au un handicap, acesta să poată trece cu usurință peste el și să se dezvolte personal și profesional.
Un copil bolnav, suferă, în tăcere sau în sânul familiei triste. Degeaba ne arătăm iubirea față de copii dacă nu ne implicăm în fericirea lui. Un zâmbet, o prietenie sinceră sunt cele mai plăcute momente pentru copii.
Centru de Zi pentru copii, de la Hospice Casa Speranței, din Brasov oferă oportunități de socializare, de petrecere constructivă a timpului în ateliere speciale de terapie prin teatru a copiilor defavorizați de anumite boli. Toate aceste facilități, pentru un zâmbet sincer, costă și sunt necesare donații. A dona pentru ONG-uri, înseamnă a ajuta prin implicare. Acest proiect este unul îndrăzneț și util, avînd rezultate pozitive, copii fericiți, părinți bucuroși.
Acest proiect participă la concursul Campionatul de Bine, în perioada cuprinsă între 6 decembrie 2016 și 15 februarie 2017. Vor fi alese trei proiecte câștigătoare care, primesc triplate acele sume donate, în limita a până la 5000 de euro.

Să ne implicăm, pentru că cei mici merită!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu