cluc24

miercuri, 25 ianuarie 2017

Pariuri de zi cu ziÎn cadrul familiei, am o persoană care pariază frecvent la jocurile sportive. Nu contează disciplina sportivă, importantă este andrenalina jocului şi mai ales tactică de abordare pentru alegerea opţiunilor potrivite şi ideale.
Am pariat şi eu ... Primul pariu a fost câştigător! Toate evenimentele au avut pronosticul corect! M-am bucurat şi deja mă visam ca fiind eu, cel care falimentează agenţiile de pariuri, câştigând în mod constant, sume tot mai mari. Mi se părea foarte uşor şi simplu. Aveam deja idei despre cum să-mi cheltuiesc bani... Dar totul  a fost doar o iluzie provocată de norocul începătorului. Apropo, de jumătate dintre echipele pe care pariasem, nici nu auzisem...

Al doilea pariu a fost unul gândit în cele mai mici amănunte, adică ... similar cu primul. Rezultatele au fost şi ele identice cu cel precedent, cu menţiunea, că toate au fost greşite de acestă dată!
Am fost dezamăgit şi am început să fac calcule la următoarele pariuri... Având doar o sursă de inspiraţie şi propria gândire, rezultatele au fost catastrofale.
Biletul Zilei nu este aşa uşor de conceput. Alegerea meciurilor cu miză rezonabilă, numărul evenimentelor de pe bilet şi mai ales pronosticurile, necesită adevărate cercetări.
Indiferent de sport, trebuie studiate clasamentele, evoluţia echipelor sau a persoanei pe care se pariază… deci este o întreagă campanie de cercetare.
Cei care pariază la casele de pariuri stau ore întregi pentru a analiza sanşele şi oportunităţile oferite de fiecare eveniment care este afişat pe geamurile şi pereţii locaţiei. Studiul unui program de pariuri, oferit de agenţie este anevoioasă datorită timpului îndelungat de căutări, uneori fiind presaţi şi de alţi pariori care au nevoie să studieze acel program.
O soluţie ideală pentru pariuri gândite la “rece” este folosirea internetului, adică pariul online. Toate datele necesare despre echipe, sportivi, competiţii se pot regăsi uşor, pe mai multe situri cu rezultate şi chiar cu pronosticuri…
Fiecare parior are propria lui strategie. Pariul are şi o doză de noroc, dar se spune  norocul şi-l poate face fiecare, însă ghinionul vine singur şi...apare când nu te astepţi.
Pontul este ceva care nu există cu adevărat. Nu este o regulă clară, care să definească pontul în pariuri. Studiind şi realizând o documentare legată de evenimentele pe care se pariază, luând în calcul cele mai mici detalii, chiar dacă nesiguranţa persistă, sanşa de a fi în consens cu rezultatul final este mult mai mare.
Nimeni nu câştigă constant, dar există câştigători moderaţi. Se spune că perseverenţa este mama reuşitei, dar contează şi inspiraţia.
Cel mai uşor mod de a participa la pariuri este cel în cadrul mediului online. Indiferent că ai inspiraţie în ultimele minute disponibile, sau este foarte frig pe afară şi nu prea ai chef să ieşi din casă dar gândul pariului persistă şi te frământă, soluţia optimă este pariul online. Câştigurile sunt livrate în timp scurt, în contul pe care-l deţine pariorul iar bucuria este mult mai mare. Aceste pariuri însă, trebuie să fie printre cele legale! Ponturi pe internet, pariuri online!
Oricine poate paria, dar câştigă cine ştie şi care  nu se hazardează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu