cluc24

luni, 9 ianuarie 2017

O iarnă uşoară folosind panourile radiante cu infraroşu



De la un timp, majoritatea oamenilor caută modalităţi de a trece prin iarnă cât mai uşor. Toţi ştim că iarna este costisitoare. Poate de aceea, fiecare ne punem murături, cartofi şi alte alimente la păstrare, pentru iarnă, ca să avem bani să ne achităm, în realitate, costurile de întreţinere.
Centralele pe gaz sunt înlocuite de centrale electrice, iar micii consumatori, folosesc radiatoare electrice. Dar şi energie electrică costă!
Pentru cei care folosesc lemne pentru încălzire, problema nu este rezolvată. Preţul lemnului, datorat cantităţii mari necesare utilizării şi distrugerea copacilor sunt inconveniente care trebuie luate de asemenea în calcul.
Cea mai benefică şi nouă metodă de încălzire, începe să devină cea cu panouri radiante cu infraroşu. Această metodă de încălzire are numeroase beneficii care nu sunt de neglijat.
Aceste panouri sunt electrice dar folosesc puterea radiaţiilor cu infraroşu pentru încălzire. Aceste panouri încălzesc obiectele din locuinţă, care implicit şi indirect, încălzesc aerul uniform şi pierderile de căldură sunt minime iar umiditatea nu este influenţată.
Acest tip de încălzire este benefic şi organismului prin faptul că reglează circulaţia sângelui.
Garanţia acestor produse este de până la zece ani, deci au o durată de viaţă de peste 20 de ani, semnificativ în comparaţie cu centralele pe gaz care trebuie schimbate după 12 ani.... Preţul unei revizii, este categoric mai mic pentru panourile radiante faţă de centrala clasică.
De asemenea, ştim cu toţii, că în fiecare iarnă este o problemă cu livrarea gazului, mai ales în perioadele geroase când cererea de consum creşte vertiginos.
Pentru a nu plictisi cu mai multe detalii, cei care caută informaţii mai exacte pot căuta ceea ce doresc pe siturile de specialitate. Mai multe detalii tehnice şi nu numai, legate de aceste panouri se pot găsi aici..
Deşi este ger, studiind aceste date, parcă m-am şi încălzit, brusc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu