cluc24

sâmbătă, 31 decembrie 2016

La nuntă cu apreciata Formatie Nunta Bucuresti a lui Laurentiu Caldararu



Majoritatea persoanelor când primesc invitaţiile de nuntă devin sceptice, închise în ele. Ei se gândesc deja la cheltuieli şi la amortizarea lor în timp. Puţini se gândesc cu adevărat la beneficiile acestui eveniment: la distracţie, petrecere şi bucuria alături de o nouă familie care trebuie călăuzită în primii paşi, comuni, în viaţă.
Se ştie că mâncarea este deliciul petrecerii, întregită cu băutura specifică şi diversificată. Dar cât poţi să mănânci ca să te simţi şi bine…toată nunta? Să nu fii prins în ofsaid de către fotograf sau, mai rău, de operatorul video care se plimbă necontenit?
Aici apare factorul cel mai important în buna desfăşurare a unei nunţi, muzica. Aceasta trebuie atent aleasă pentru a satisface toţi invitaţii. Acestă dilemă dispare în momentul cooptării unei formaţii de muzică, profesionistă care ghiceşte gândurile invitaţilor mai ceva ca un guru.
De la primirea invitaţilor, la deschiderea petrecerii de nuntă, la antrenarea oaspeţilor pentru a pătrunde pe ringul de dans până la însoţirea invitaţilor spre casă, la finalul petrecerii, formaţia de nuntă nu are timp de odihnă sau de amânare a anumitor paşi specifici nunţilor.
Muzica însoţeşte sarmaua, care trebuie să alunece lin, pe gât, iar ritmurile specifice negocierii dintre “hoţi” şi naşi pentru recuperarea mirificei mirese trebuie să fie în pas cu momentele respective. Ar fi penibil ca la o nuntă, invitaţii să fie preocupaţi de laptop sau mai rău, să asculte muzica la căştile telefonului mobil!
Am asistat la mai multe nunţi, deci am o anumită experienţă… ca invitat! Cea mai interesantă prestanţă mi s-a părut la o Formatie Nunta Bucuresti care a reuşit să îmbine în mod armonios fiecare gen muzical, specific fiecărui moment, surprinzând prin ceea ce făceau, chiar şi pe organizatori! Ringul de dans era veşnic plin, având impresia că oamenii nu prea mănâncă, dar văzând farfuriile goale, am constatat că dansatorii se schimbau, mai ceva ca handbalistele pe terenul de joc! Laurenţiu Caldararu şi formaţia acestuia au reuşit să cucerească publicul iar satisfacţia acestora, s-a văzut în căsuţa cu plicuri ale mirilor….
Muzica însoţeşte participanţii la nuntă din momentul intrării în localul unde se desfăşoară evenimentul şi până când taxiul demarează, lăsând în urmă noi amintiri din albumul vieţii.
Muzica nu este doar un moft al petrecerilor de nuntă, reprezintă cartea de vizită a cuplului, a pasiunii şi a iubirii lor eterne.

Cum să nu simţi fiorii dragostei cu o asemenea melodie?


15 comentarii:

  1. Este un articol frumos.Mi se pare placut si interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare interesant si frumos.E foarte tare ca exista si astfel de articole

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare interesant si frumos.E foarte tare ca exista si astfel de articole

    RăspundețiȘtergere
  4. Mancare+bautura+muzica. Daca sunt toate bune iese o nunta reusita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cazacu Marinela Ionela8 mai 2017 la 13:10

    Un articol interesant

    RăspundețiȘtergere
  6. Mancare+bautura+muzica. Daca sunt toate bune iese o nunta reusita!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un articol marfa.Imi place cum scrii

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce fain e asta. Nu m-am gandit in felul asta la melodiile de la nunti, mie nu prea imi pasa de ele

    RăspundețiȘtergere
  9. Un artixcol care m-a pus pe gânduri, nu m-am gândit că muzica de la o nunta reflecta cartea de vizită a mirirlor, ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumos articol.Minunata formaţie. Orecomand tuturor celor care vor să-şi organizeze o nuntă de vis.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place aceasta formatie. cand o sa fac nunta o sa ii chem pe ei sa imi cant. Foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  12. Oformatie de profesionisti cu un repertoriu foarte variat, care se preteza la orice tip de petrecere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Interesant, foarte interesant, nu regret ca am citit

    RăspundețiȘtergere